5 redenen waarom je lekker je bikini aan moet trekken

5 redenen waarom je lekker je bikini aan moet trekken

Het is zóóó warm, maar ik moest wel even wennen om weer in mijn bikini in het openbaar te verschijnen. Tijdens de zwangerschap verandert het lichaam natuurlijk drastisch en nu na zes maanden is het zeker niet op het oude niveau. Maar wat kan het schelen dat er wat extra kilo’s aanzitten? Hier zijn de redenen waarom je juist wel je bikini aan moet trekken.

 

Je krijgt een lekker kleurtje

En dat mag ook wel eens, lekker wat mamatijd in het zonnetje. Door het kleurtje zie je er gelijk wat minder moe uit en de vitamine D kun je ook wel gebruiken.

 

Ze kunnen heel fashionable zijn

Je hebt ze in alle soorten, maten en in de leukste kleurtjes. Wil je je buik liever niet laten zien, dan kun je ook kiezen voor een mooi badpak. Badpakken zijn namelijk hartstikke hip.

 

Je geeft het goede voorbeeld

Je laat aan je kinderen zien dat je niet onzeker bent en je niet schaamt voor je lichaam. Ze hebben een prachtige, zelfverzekerde moeder met of zonder buikje.

 

Je kunt ook even afkoelen in het water

Op het strand met je kleding aan zitten en toekijken hoe iedereen lekker aan het afkoelen is, is ook niks. Neem zelf ook lekker een duik en je voelt je een stuk beter.

 

Het kan niemand iets schelen

Ten eerste zien ze die extra vetjes waarschijnlijk niet eens en ten tweede kan het ze ook niks schelen. En ook al kon het ze wel wat schelen? Wat maakt het jou nou uit!

Voel jij je altijd op je gemak in zwemkleding?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Laura Saija was online redacteur bij BabyBytes. Ze woont samen met haar vriend Toby, hun peuter Rosie (december 2017) en dreumes Norah (oktober 2019) en baby Hunter (mei 2021). In haar dagelijkse leven probeert ze een balans te vinden tussen het moederschap, haar relatie, vriendinnen én carrière. Volg Laura ook op Instagram.

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50