5 geheimen van coole moeders

5 geheimen van coole moeders
  • in Moeder
  • 5
  • 11871
  • 25/05/2022

We kennen ze allemaal: die oh zo coole mama’s op het schoolplein. Ze zien er fris en gelikt uit en ze stralen als de zon. Hoe krijgen ze het toch voor elkaar? En wat is hun geheim? Dit hebben 5 coole mama’s gemeen:

Ze hebben babysitters

Deze mama’s gaan er vaak op uit en doen ook vooral dingen voor zichzelf. Ze zitten niet 24/7 aan hun kleintje geplakt en laten het leven uit meerdere elementen bestaan. Dit vinden zij dan ook zeer van belang.

Ze dragen coole schoenen

Eerlijk is eerlijk, het is lekker makkelijk om je kloffies aan te schieten en je kind op te halen uit de crèche, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een leukere schoen aan te trekken. Draag bijvoorbeeld een lekker hakje of iets anders fijns naar smaak.

LEES OOK: 
Deze tips & tricks komen goed van pas om je huis netjes georganiseerd te krijgen.

Ze hebben vriendinnen zonder kinderen

Dus ze voeren ook vaker hele andere gesprekken. Het gaat niet alleen maar over de kindjes, there’s more to life. Het houdt ze met beide benen op de grond. 

Ze gebruiken niet alleen maar typische mama dingen

Hun luiertas ziet er bijvoorbeeld ook heel fancy uit. Of ze dragen hun kindje in een cool uitziende draagzak. Daarnaast dragen ze gewoon normale sieraden en dus niet alleen maar de barnsteen ketting voor de kleine.

Ze maken zich niet extreem veel zorgen

Uiteraard maakt iedere moeder zich zorgen over het welzijn van haar kind, maar deze moeders doen niet aan zich overmatig zorgen maken. Zand eten? Geen probleem. Keihard vallen? Huppakee, gewoon weer opstaan. Worry less and you will be less stressed. 

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (5) Stuur een bedankje


  • antherina

    Wat een vreemd artikel

  • M1518

    Wie bepaalt in vredesnaam wat een coole moeder doet of wie dat is? Moet je dan blijkbaar krampachtig cool doen en achter het instagram ideaal aanlopen?

  • Shrimp

    Blijkbaar ben ik niet zo cool. Ik zit wel aan m’n kind geplakt, draag geen sieraden behalve m’n trouwring en heb geen vriendinnen zonder kinderen. De hoge hakken is dan weer wel mijn gebied net als worry less 😜 al is zand eten sinds het eerste kind met wormen thuiskwam helemaaaal niet meer ok. Super korte nageltjes , meteen handen wassen als ze uit de zandbak komen.. ielg wil die wiggly worms echt niet meer hebben .

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50