5 geheimen van coole moeders

5 geheimen van coole moeders

We kennen ze allemaal: die oh zo coole mama’s op het schoolplein. Ze zien er fris en gelikt uit en ze stralen als de zon. Hoe krijgen ze het toch voor elkaar? En wat is hun geheim? Dit hebben 5 coole mama’s gemeen:

Ze hebben babysitters

Deze mama’s gaan er vaak op uit en doen ook vooral dingen voor zichzelf. Ze zitten niet 24/7 aan hun kleintje geplakt en laten het leven uit meerdere elementen bestaan. Dit vinden zij dan ook zeer van belang.

Ze dragen coole schoenen

Eerlijk is eerlijk, het is lekker makkelijk om je kloffies aan te schieten en je kind op te halen uit de crèche, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een leukere schoen aan te trekken. Draag bijvoorbeeld een lekker hakje of iets anders fijns naar smaak.

LEES OOK: 
Deze tips & tricks komen goed van pas om je huis netjes georganiseerd te krijgen.

Ze hebben vriendinnen zonder kinderen

Dus ze voeren ook vaker hele andere gesprekken. Het gaat niet alleen maar over de kindjes, there’s more to life. Het houdt ze met beide benen op de grond. 

Ze gebruiken niet alleen maar typische mama dingen

Hun luiertas ziet er bijvoorbeeld ook heel fancy uit. Of ze dragen hun kindje in een cool uitziende draagzak. Daarnaast dragen ze gewoon normale sieraden en dus niet alleen maar de barnsteen ketting voor de kleine.

Ze maken zich niet extreem veel zorgen

Uiteraard maakt iedere moeder zich zorgen over het welzijn van haar kind, maar deze moeders doen niet aan zich overmatig zorgen maken. Zand eten? Geen probleem. Keihard vallen? Huppakee, gewoon weer opstaan. Worry less and you will be less stressed. 

Tags: Moeder

Inga Stoit is online redacteur bij BabyBytes. In haar vrije tijd doet zij veel aan sporten, koken, yoga en ze is gek op lange wandelingen met haar hondjes. Volg Inga ook op Instagram!

Reageer op dit artikel

reacties (7) Stuur een bedankje


 • MontBlanc

  Dus als je je aan deze regels houdt ben je een coole mama? Ik dacht aan de woorden oppervlakkig en egocentrisch, cool kwam niet in me op. Volgens mij kent Babybytes zijn doelgroep niet helemaal...

 • MamaJL

  Dan ben ik maar niet cool, ik hou van praktisch.

 • Nog-even!

  Liever een warme moeder!!

 • Nog-even!

  wat een raar stukje weer... Zijn tieners nu de doelgroep?? Oppervlakkigheid is geen prettige eigenschap

 • MontBlanc

  Ik had net gereageerd en zie nu jouw reactie. Inderdaad, wat een raar stukje! Duidelijk door iemand geschreven die in een kleine en zeer oppervlakkige bubbel leeft...

 • Barbamammie79

  Zien er gelikt uit?

  Sjonge....

 • Nog-even!

  als mensen er gelikt uitzien, dan vertrouw ik ze niet... Dan krijg ik het gevoel dat ze iets te verbergen hebben... Meestal merk ik dan ook in het contact dat er een soort "muur" staat, wat mijn beeld bevestigt. Verder dan oppervlakkig kunnen ze dan blijkbaar niet... Dat mag. Maar voor mij behoorlijk oninteressant Alle tijd die aan de buitenkant besteed wordt, wordt blijkbaar niet besteed aan de écht belangrijke dingen

Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50