5 dingen die je kunt verwachten van Mr. Right

5 dingen die je kunt verwachten van Mr. Right
  • in Relaties
  • 0
  • 2660
  • 20/10/2019

Rond een bepaalde leeftijd zijn we toe aan kindjes en dat willen we natuurlijk allemaal het liefst met Mr. Right. Na een paar dates weet je inmiddels dat hij je type is, maar is hij ook echt de ware? Zo kom je er achter!

Hij speelt geen spelletjes

Je hoeft je nooit af te vragen waarom hij je niet meteen terug appt of waarom hij een date afzegt. Hij is namelijk altijd straight to the point en draait nergens omheen. Gelukkig maar want deze spelletjes zijn zooo jaren ‘00.

Je voelt je nooit buitengesloten of alleen

Sinds je hem kent voel je je eigenlijk geen moment alleen meer, ook word je nooit buitengesloten. Hij neemt je graag mee naar zijn vrienden, zijn werkborrel of zelfs naar zijn familie.

Lees ook:
Als je niet gelukkig bent in jullie relatie, maar wel kinderen hebt

Ruziemaken is niet eng

Een ruzietje op zijn tijd moet kunnen. Jullie kunnen problemen goed bespreken en er samen een oplossing voor vinden. Je bent niet bang om hem kwijt te raken, als je zegt wat je voelt.

Je kunt op hem rekenen

Hij is er altijd voor je, ook op de slechte momenten. Heb je een rotdag, dan kun je het daar met hem over hebben en zal hij je steunen.

Hij is je beste vriend

Hij is echt je beste maatje, jullie hebben de grootste lol samen. Of je nou met hem op pad gaat of thuis zit, het is altijd leuk.

Heb jij Mr. Right al gevonden?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50