39 weken zwangere vrouw danst de sterren van de hemel

39 weken zwangere vrouw danst de sterren van de hemel

Toen ik 39 weken zwanger was, was de enige beweging die ik dagelijks kreeg de weg naar het toilet en terug naar de bank. Met wat hulp moest ik van de bank gerold worden en de trap op en af voelde als een expeditie in de Himalaya. Maar gelukkig is niet iedereen zo motorisch uitgedaagd als ik. Deze 33-jarige mom-to-be danst een week voor haar uitgerekende datum nog zo soepel, daar kan ik überhaupt alleen maar van dromen. 

Lidor David, de moeder in kwestie, is momenteel 41 weken zwanger van haar eerste kind, een zoontje. Zij en haar man Shaked (het zit blijkbaar in de naam...) benadrukken hoe belangrijk ze beweging vinden, ook tijdens de zwangerschap. En ze heeft gelijk: uit allerlei onderzoeken wordt het belang van sporten tijdens de zwangerschap onderschreven. Het schijnt overgewicht te voorkomen, je gaat met een fit lichaam beter de bevalling in en herstelt daar vervolgens sneller van. Bovendien blijkt uit onderzoek dat een moeder die tijdens de zwangerschap sportief is, ook sportieve kinderen krijgt. 

Dus laat deze zwangere moeder met haar strakke moves een voorbeeld zijn. Of niet. Wandel in dat geval nog een keer extra naar het toilet en terug. Het is in ieder geval bijzonder om te zien!

Was jij ook zo fanatiek tijdens de zwangerschap?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50