12-jarige helpt bij geboorte broertje en haar emoties gaan viraal

12-jarige helpt bij geboorte broertje en haar emoties gaan viraal

Ah, lang leve het internet! Want zo goed als dagelijks gaan er lieve, hartverwarmende, emotionele foto's en/of verhalen viraal en zit ik te genieten vanachter mijn pc. Zo ook bij het verhaal van de twaalfjarige Jacee die assisteerde bij de geboorte van haar eigen broertje, met prachtige foto's van dit bijzondere moment tot gevolg. 

Grote zus Jacee was volgens haar moeder Dede bijzonder geïnteresseerd in alles wat met haar zwangerschap te maken had. Ze had aangegeven graag bij de bevalling aanwezig te zijn, maar daar hadden haar ouders nog even over na moeten denken. Toch besloten ze haar deze kans te geven. Volgens Dede zou de bevalling een onderdeel zijn van de (seksuele) opvoeding van haar tienerdochter. "Als ze erin geïnteresseerd is en als ze een behaalde leeftijd heeft bereikt, waarom niet?"

Emotionele foto's

Dus zo het geschiedde: Jacee was anderhalf jaar geleden aanwezig bij de geboorte van haar broertje en op het moment suprême mocht ze de arts helpen met de baby daadwerkelijk op de wereld zetten. Moeder Dede vertelt: "De weeën en het persen was ontzettend pijnlijk, maar de expressie op het gezicht van Jacee hielpen me er ontzettend goed doorheen!" De foto's die er van dat moment gemaakt zijn, doet vele harten over de hele wereld smelten. Kijken jullie mee?

De foto's zijn door de familie zelf geplaatst op de Facebook-pagina Love What Really Matters. Een ontzettende aanrader voor als je - net als ik - een enorme sucker bent voor dit soort lieve verhalen! <3 

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (9) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50