11 leuke manieren om je partner te vertellen dat je zwanger bent

11 leuke manieren om je partner te vertellen dat je zwanger bent

Je moet het maar kunnen, wachten met je partner vertellen dat je zwanger bent zodat je het op een leuke manier kunt doen. Het levert in ieder geval de leukste reacties op. Als je nog niet samen de zwangerschapstest gedaan hebt, kun je een van deze manieren gebruiken.

1. Verander stiekem de achtergrond van zijn telefoon

Zoek een plaatje van een baby of maak een leuke wallpaper met de tekst “Je wordt vader!”. Als hij even niet kijkt kun je stiekem de achtergrond van zijn telefoon veranderen en dan is het wachten tot hij wat door heeft.

Lees ook
Als je zwangerschapsaankondiging mislukt

2. Maak een taartje

Zeg na het eten dat er nog een desserttaartje in de oven staat. Als hij gaat kijken vindt hij een taartje met de letters ‘papa’ erop. Hou je niet van bakken? Bestel dan een taart of tompouce met een foto tekst erop.

3. Zeg het met je huisdier

Heb je een huisdier? Plak dan een briefje op de halsband met de tekst “Mama is zwanger”. Of misschien hebben jullie al een kind? Dan kun je de boodschap mooi doorgeven via een slabbetje met daarop het bericht dat hij vader wordt.

4. Maak zijn la leeg

Maak een la die hij vaak gebruikt helemaal leeg, bijvoorbeeld zijn ondergoedla. Vervang de inhoud door een papiertje met het nieuws en wat luiertjes.

5. De brievenbus

Hebben jullie een brievenbus op de oprit of postvakjes in een appartementencomplex? Dan kun je hem vragen of hij even de post uit de brievenbus kan gaan halen (of wachten tot hij uit zichzelf gaat). In de brievenbus vindt hij een mooi briefje of een grappig boekje over vaderschap.

6. Maak een tekening

Ben je een beetje crea bea? Teken jullie gezinnetje inclusief de baby die eraan komt. Hang je creatie op een plek waar hij vaak het zeker tegen zal komen.

7. Een baby sportshirt

Is hij een echte sportliefhebber met een lievelingsclub? Hoe blij zal hij zijn als hij opeens een mini-Ajax shirtje uitpakt.

8. Versier de extra kamer

Hebben jullie al een extra kamer? Decoreer deze ruimte met bijvoorbeeld baby slingers, knuffels of kindergordijnen. Zorg wel dat je erbij bent als hij het ziet, zodat je zijn reactie kan zien.

9. Gebruik een babyflesje

Als jullie ‘s avonds lekker op de bank zitten, vraag dan op een gegeven moment of hij iets wil drinken. Kom terug met zijn drankje in een babyflesje en wacht tot het kwartje valt.

10. Schrijf het op de spiegel

Schijf ‘s avonds laat met lippenstift op de badkamerspiegel dat hij vader wordt. Dat wordt leuk ‘s ochtends als hij wakker wordt en het nieuws leest wanneer hij zijn tanden wil poetsen.

11. Verpak de test als cadeautje

Een reden voor een kleinigheidje is er altijd wel te vinden, maar het kleinigheidje dat hij in de verpakking vindt had hij vast niet verwacht!

Hoe heb jij aan je partner verteld dat je zwanger was?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50