Een update van onze kant

Enige tijd geleden had ik mijn profiel verwijderd , maar na een periode van gewoon meelezen heb ik toch maar weer een profiel aangemaakt . Dit keer wel ' anoniem ' , al zullen menigen van jullie mijn schrijfwijze vast herkennen. Ik ga geen namen meer noemen en ook geen foto's meer plaatsen . Maar gezien ik zolang mijn lief en leed hier heb gedeeld (14 jaar) is dat toch moeilijk af te leren , en het is en blijft een soort van uitlaatklep.

Het gaat goed aan deze kant van het land ! Mijn oudste heeft alweer enige tijd een leuk bijbaantje. In een restaurant in de afwaskeuken, en hij mag ook regelmatig de keuken in om tosti's en broodplankjes te maken. Hij vindt het erg leuk om te doen en ook de mensen daar zijn erg blij en tevreden met en over hem . Hij werkt op de donderdag en de zondag en in de vakanties .de werkgever heeft dit aan mij gevraagd of hij meerdere uren zou mogen werken ( ivm zijn leeftijd) en mijn zoon wilt het zelf ook erg graag. Van mij mag het mits zijn school er niet onder lijdt , want dan moet hij van mij per direct stoppen. Maar ook op school gaat het nog steeds heel erg goed. Met het laatste rapport gaat dat hij heeft gekregen dit schooljaar gaat hij met gemak door naar de 3e . Ze hebben wederom gevraagd of hij door wilt stromen naar Havo maar hij blijft liever nog op Mavo . Prima . Hij is een graag geziene jongen, op school ,.op werk en in de wijk. En natuurlijk hier in ons gezin .
Mijn dochter gaat ook goed. Krijgt sinds een aantal weken sova training , om haar zelfvertrouwen wat op te krikken. Ook van haar weet ik dat ze door mag naar groep 5 al zal ze het niet altijd even makkelijk krijgen , maar een hoogvlieger is ze nooit geweest . Al denk ik dat die faalangst en onzekerheid daar veel mee te maken heeft . Ze is nog altijd even lief en even gek ! Hahaha .
Mijn bonusdochter doet het ook erg goed ! De flinke achterstand die zij had in groep 3 heeft zij ontzettend goed ingehaald en daar is dan ook helemaal niks meer van te zien . Ze gaat met 2 vingers in de neus door naar groep 6 . Het is een lief meisje waar ik ook erg gek mee ben.
Mijn bonuszoon heeft wat meer moeite op school en in het dagelijks leven. Persoonlijk denk ik dat hij een behoorlijke achterstand heeft in zijn ontwikkeling, want hij begrijpt bijna niks van wat we hem vertellen of vragen . Ook op school komt hij niet goed mee ,maar laten ze hem wel gewoon aanmodderen . Gelukkig krijgt hij binnenkort wel onderzoeken dus hopelijk komt er wat uit zodat we hem gericht kunnen helpen , want soms zit ik even met m'n handen in het haar hoe ik toch met hem om moet gaan .maar verder is ook hij erg lief !

Tussen m'n vriend en mij gaat het goed . Volgend jaar gaan we trouwen ! We hadden een datum in ons hoofd (5 augustus)maar gaan hem toch verplaatsen omdat het op zijn werk de drukste periode is en mijn broertje en hij zijn collega's en ze kunnen niet beide tegelijk vrij krijgen , dus dat wordt een andere datum. Verder volop bezig met de voorbereidingen.
Helaas is er al tijden op mijn beide ogen een gekke plek zichtbaar en dat is vooral op mijn rechter oog behoorlijk gegroeid , richting mijn pupil .de huisarts vertrouwt het niet zo en heeft me doorgestuurd naar de oogarts . Datgene wat hij vermoed is niet heel erg blijmakend maar gelukkig is hij geen oogarts 😉dus even afwachten nog .

Voor de rest gaat hier alles echt super en kijken we alweer naar de horizon waar de zomervakantie ligt te wachten. Heerlijk!!

1258 x gelezen, 3

reacties (9)


 • Linde-1

  Wat fijn dat alles goed gaat 🤗. (Al is het met je oog even afwachten natuurlijk) En leuk vooruitzicht dat jullie gaan trouwen ♥️

 • Scheirischa

  Blij dat je er opnieuw bent. Ik las in stilte steeds je verhalen 😇

 • Sharon

  Blij dat je er weer bent

 • Lindaaaaaaaa

  Herken je zeker!

  Welkom terug

 • Ik-ben-weer-anoniem

  Ik herken je ook zeker! Wat leuk om te horen hoe het allemaal gaat bij jullie. En gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk. Fijn om te lezen. Ik ga aanstaande zaterdag trouwen. Heel veel geluk wens ik jullie toe. Ik zou best vaker weer wat van jou willen lezen.

 • ~Blended~

  Ooh wat leuk!! Alvast een hele mooie fijne dag gewenst ! Geniet ervan

 • Ik-ben-weer-anoniem

  Dankjewel! Dat gaan we zeker doen

 • mamavananouk

  Ja ik herken je ! Leuk dat jullie gaan trouwen

 • Nog-even!

  Leuk weer van je te lezen!!!