Naam veranderd in wensje4

Ja hoor, wij gaan denk ik dit jaar voor een vierde. De wens voor een vierde is alleen maar toegenomen!!2 jaar geleden ben ik bevallen en sinds 1,5 jaar blijf ik dir gedachtes houden..

Ik denk dat het mooiste moment na de zomer is. Nu hoor ik mezelf ook zeggen tjah gezien je vorige ervaring heeft het wel een jaar geduurd voor een gezonde zwangerschap. Klopt jah, maar als het nu gebeurt komt het ook niet echt uit. Wij gaan in de zomer op vakantie. Wil dan toch kunnen genieten van mijn gezin. Dus ja over 4 maanden gaan we ervoor! Ene kant vind ik het heel erg spannend, ik ben bang dat ik weer miskramen ga krijgen. Aan de andere kant word ik er zo blij van!

Ik snap mijzelf ook niet, soms heb ik handen tekort en zit ik te klagen over de drukte. Maar mijn hart heeft nog plek voor een kleintje erbij (volgens mij nog meer haha). Kinderen geven mij zo veel liefde en vreugde! Ik werk ook daarnaast, gelukkig maar 16 uurtjes. Dus het zou best kunnen denk ik straks.. pfff als ik er over nadenk al word ik er zo blij van! Ik ben benieuwd of het dit keer ook voor ons is gegund. Ik hoop het zo!

557 x gelezen, 1

reacties (3)


 • 4dewondertje2*

  Wat spannend weer!! En leuk natuurlijk ook

  Verder alles goed?

 • wensje4

  Ja hoor alles gaat goed! Mijn jongste slaapt gelukkig eindelijk door, lekker alles in routine. Heb weer zin in chaos 😂 hoe is het bij jouw??

 • MamaJL

  Oh, zo dacht ik ook. 'kan wel een jaar duren voordat ik zwanger ben, je wordt ook ouder' .

  Twee weken later was ik zwanger. 😬

  Je weet maar nooit.