Helaas toch een miskraam :`(

Ik moet toch even een klein beetje van me af schrijven.
Anderhalve week geleden een testje gedaan met een super lichte positieve test. Ik was blij maar twijfelde best wel of het nu echt zo was of niet! 3 dagen later weer een testje en die was nog steeds licht positief maar wel iets donkerder als die ervoor. Dus yes het is dan toch misschien echt waar! Helaas 2 dagen daarna kreeg ik beetje buikpijn en af en toe een krampje. Ging naar de wc en ik veegde bloed af. Wow wat reageerde ik daar heftig op! Maar nog steeds probeerde ik te denken, het hoeft niks te betekenen.
De dag erna toch maar de verloskundige gebeld, die zei het klinkt wel als een beginnende miskraam, als de buikpijn en het bloedden de dag erna gestopt was mocht ik terugbellen voor een afspraak. En ik mocht sowieso ook terugbellen als het er wel nog was om er nog even over te praten. Zo'n twee uur na het gesprek stopte de buikpijn maar het bloedde niet. 
De volgende dag de verloskundige gebeld en toch een afspraak gemaakt om eerder een echo te maken dan normaal (was ongeveer 5 weken en normaal doen ze echo bij 7/8 weken). Ik was die dag aan het werk en het voelde opeens helemaal niet goed, me lichaam raakte soort van in paniek. Ik had geen buikpijn maar het voelde gewoon niet goed. Naar het toilet gerend en inderdaad het was niet goed. Ik heb toen helaas een miskraam gehad :'(
Heftige dag want ik heb het niet schoon kunnen maken want er kwam net een collega aan die ook naar het toilet moest. Dus ik heb het uit een soort schrik weer in de wc gedaan en doorgespoeld.
Toen ik eenmaal thuis was heb ik het een beetje kunnen verwerken samen met mijn man. Het bleef aardig bloedden (als een heftige menstruatie) maar ik dacht dat dat erbij hoorde.
Vanmiddag kreeg mijn lichaam ineens hetzelfde gevoel als toen mijn lichaam in paniek raakte. Dus ik weer naar het toilet en toen kwam er dus weer een grote prop weefsel uit.

Ondertussen weer gesproken met de verloskundige en foto's gestuurd. Zij heeft bekeken denkt dat dit nu het laatste was. 
Nu moet ik wachten tot het bloedden gestopt is en dan 4 dagen daarna nog een testje doen om te kijken of hij misschien nog positief is en er dus toch nog weefsel achter is gebleven.

Ik wilde morgen met mijn man en zoontje van 2 naar een pretpark gaan, maar het is denk ik beter om even een beetje rust te nemen.

Ik dacht dat het na de eerste keer weefsel verliezen eigenlijk klaar was dus was vandaag ook echt wel een beetje in shock dat er nog meer uit kwam. Hebben andere vrouwen hier ook last van gehad? :'(

719 x gelezen, 2

reacties (0)


  • E87

    Ppipi

  • Bree

    Veel sterkte! Het is een heftige gebeurtenis.

  • Solololly

    Dankjewel 🥰