SOS koken met Jessie eend op Ierse wijze

ps:voor sommige dames word het moeilijk lezen daar het naargelang het recept het zatter en zatter word

maar enjoy and DON"T TRY THIS @ HOME :d

EEND OP IERSE WIJZE IN 30 STAPPEN.

1- Koop een eend van ongeveer 5 kg voor 6 personen en 2 flessen Ierse whisky, spekreepjes en een fles olijfolie.
2- De eend larderen met het spek en de binnenkant kruiden met peper en zout.
3- De oven verwarmen op 180 graden gedurende 10 minuten.
4- Een glas tot de helft vullen me whisky.
5- Het glas leegdrinken gedurende het opwarmen van de oven.
6- De eend op een vuurvaste schotel leggen en een tweede glas whisky
inschenken.
7- De eend in de voorverwarmde oven plaatsen en het tweede glas leegdrinken.
8- Na 20 minuten de oven op 200 graten zetten en 2 glasen fullen met wixie.
9- De glase optlinke en de scherfen van et ierste glas oprape.
10- Nog ee nalf glas inschenke en oepdlinke.
11- Na een allef uur de oven opendoen om deent te chekke
12- Brandwondesalf hale en oep de linkerhant doen.
13- Den ove ne sjot geve.
14- Twie glase inschenke en tmiddeste uitdlinke.
15- Den ove opedoen as dieste fles leegis en deent pakke.
16- Sallef oep uwander ant doen en deent oeprape.
17- Tander glas oepdlinke.
18- Deent tlug oeprape en me nen antdoek sallef erafvege.
19- Uwande ontfette me wiskie en den tuup sallef soeke.
20- Tkapot glas orape en deent terug in den ove sjotte.
21- Den ove opedoen en deent terug oprape.
22- De tweede fles oprape en opedoen.
23- Tvettig spek onder de kas vege.
24- Opstaan en terug zitte.
25- De vles oepde grond zette.
26- Onden teut dlinke.
27- Denove afzette, oege toedoen en maffe.
…………………………………………-
…………………………………………-
28- De eend aansnijden en deguseren met citroenmayonaise.
29- De keuken opruimen, de vloer en de muren afwassen.
30- Het leeggoed en de scherven naar de glascontainer brengen en Perdolan en Maalox meebrengen op de terugweg.

in het mooi nederlands

EEND OP IERSE WIJZE IN 30 STAPPEN.
1- Koop een eend van ongeveer 5 kg voor 6 personen en 2 flessen Ierse whisky, spekreepjes en een fles olijfolie.
2- De eend larderen met het spek en de binnenkant kruiden met peper en zout.
3- De oven verwarmen op 180 graden gedurende 10 minuten.
4- Een glas tot de helft vullen me whisky.
5- Het glas leegdrinken gedurende het opwarmen van de oven.
6- De eend op een vuurvaste schotel leggen en een tweede glas whisky
inschenken.
7- De eend in de voorverwarmde oven plaatsen en het tweede glas leegdrinken.
8- Na 20 minuten de oven op 200 graden zetten en 2 glazen vullen met wisky.
9- het glas opdrinken en de scherven van het eerste glas oprapen.
10- nog een half glas inschenken en opdrinken
11- Na een half uur de oven open doen om de eend te chekken
12- Brandwonden zalf halen en op je linkerhand doen.
13- De oven een schop geven
14- Twee glazen inschenken en het middelste uitdrinken.
15- de oven opendoen als de eerste fles leeg is en de eend uitpakken.
16- zalf op u ander hand doen en de eend oprapen
17- ander glas leegdrinken.
18- De eend terug oprapen met een handdoek en de zalf eraf vegen .
19- U handen ontvetten met wiskey en de tube zalf zoeken
20- het kapot glas oprapen en de eend terug in de oven sjotte.
21- de oven opendoen en de eend terug oprapen

22- de tweede fles oprapen en opendoen
23- het vettig spek onder de kast vegen
24- Opstaan en terug zitte.
25- de fles op de grond zetten
26- aan de fles drinken

27- de oven afzetten,ogen toedoen en slapen

…………………………………………-
…………………………………………-
28- De eend aansnijden en deguseren met citroenmayonaise.
29- De keuken opruimen, de vloer en de muren afwassen.
30- Het leeggoed en de scherven naar de glascontainer brengen en Perdolan en Maalox meebrengen op de terugweg.

SMAKELIJK :p

1080 x gelezen, 0

reacties (0)