Wanneer testen

hallo allemaal,


samen met mijn zitten we al in de zoveelste ronde. ik heb het eigenlijk niet meer bijgehouden. ik denk ongeveer ronde 25/26 als het er niet meer zijn. we zijn al meer dan 2 jaar bezig. Ook al onderzoeken in het ziekenhuis gehad. maar gelukkig blijkt er niks mis te zijn. nu we een maand verder zijn blijk ik via een app die ik gebruik nu 2 dagen na me nod te zijn. maar via babybytes hou ik me cyclus ook bij en die zegt 4 dagen na nod. me menstruatie is nog niet op gang gekomen. 


Nu zou ik normaal gesproken op nod een testje tegen aan gooien. maar ik heb alleen een clear blue digitale test. wanneer doen jullie normaal gesproken een test en waarvan zullie jullie vanuit gaan als ik kijk naar de verschillen tussen de cyclus op babybytes en de app.


 


 

531 x gelezen, 2

reacties (12)


 • Sarah1994

  Update: 2de test ook negatief. Zou dan wel niet zwanger zijn 🤭.

 • Sarah1994

  2 dagen geleden toch de test gedaan helaas was de test negatief. Nu 4 dagen na nod. Straks toch nog maar weer een test wagen denk ik.

 • Myrtheflower

  Ik zou de vraag andersom stellen,, hoelang zou je willen wachten?

  Ik zou met mn ongeduld allang getest hebben..

 • Soccer-Mom

  Vanaf NOD kan je testen. Dit staat ook gewoon in de bijsluiter. Zowel de app als Babybytes baseren hun data op basis van gegevens die jij hebt ingevoerd. Tenslotte, ik testte nooit voor NOD, altijd twee dagen na NOD.

 • sarah1994

  ze hebben beide dezelfde dag van de eerste dag van mijn laatste menstruatie.

 • Soccer-Mom

  Apps zijn niet heilig meis. Er zal ergens een verschilletje zijn.

 • sarah1994

  ja waarschijnlijk wel heb net een nieuwe telefoon en de gegevns mijn app zijn niet goed opgeslagen daar kan het mischien aan liggen. maarja bij beiden is het in ieder geval al na mijn nod.

 • AshleyJessy

  Vanaf je nod zal er (meestal) genoeg hcg in je lichaam zitten en zal de CB test ook positief uitslaan als je zwanger bent!

  Heb je ovu testen gebruikt ? Of hou je alleen de apps bij? Heb je je ovu gevoelt/gemerkt?

  Dan kan je altijd nog zelf berekenen ..

  Een late eisprong kan natuurlijk ook nog altijd en dat houdt een app niet bij .

 • sarah1994

  ja ik weet dat ik eigenlijk al kan testen maar denk dat ik bang ben voor een negatieve test. Terwijl ik dat de rondes hiervoor nooit geen moeite mee heb gehad.

  deze rond heb ik de ovulatie testen even laten liggen en nu viel me het verschil ook pas op aangezien ik net een andere telefoon heb en de app de gegevens niet goed had opgeslagen. ik voel me eisprong nooit jammer genoeg.

  een late eisprong hou ik ook gewoon rekening mee

 • AshleyJessy

  Ach meis , die teleurstelling elke maand is zwaar he :(.

  Ze zeggen , als je het los laat gebeurt het sneller. Op de meest onverwachte momenten.

  Hoop dat je snel duidelijkheid voor jezelf hebt, liefs!

 • Vlindermoeder

  Je kunt nu prima testen hoor als je overtijd bent. Hoeft na je NOD niet meer met ochtendurine. Maakt niet uit of je nu 2 of 4 dagen na NOD bent. Succes!

 • sarah1994

  ik ben bang dat ik nog niet genoeg hcg heb (als ik zwanger ben) voor de digitale test aangezien ze niet zo gevoelig zijn daarom dacht ik misschien nog wat dagen wachten.