Zwaan-kleef-aan....Oh that dog of mine,
Onze lieve dame, sinds vrijdag helemaal niet meer bij mij weg te slaan en superklierig als dit dus ook even niet kan/mag,
echt luidkeels blaffen tot ze eindelijk naast mij mag staan/lopen/liggen.
Als ze dan éénmaal ligt is het ook poot om de buik heen. (Eerst dacht ik nog misschien wordt ze wel weer loops, maar nu begin ik te twijfelen).

Inmiddels zit ik op 8 DPO en voel ik mij eigenlijk kiplekker op soms wat misselijkheidswalmen na en mijn huid lijkt wel een puberaaltje te zijn..
Terugkomende op vrijdag en zaterdag had ik wat lichte steken in mijn onderbuik..voornamelijk diep rechts.
Mijn borsten zijn soms wat gevoelig..en één van mijn striaieplekjes vond het zaterdagavond nodig om inene pijnlijk te gaan branden.
Sinds vrijdag ook vaker naar het toilet voor de grote boodschap (dit is normaal echt maar 1 keer per dag en richting menstruatie zelfs moeizamer). Vanmorgen lichtrozig slijmverlies en halverwege de middag inene wat rood bloedverlies, dit zonder krampen en het was niet veel...en tevens éénmalig. Ik duim uiteraard op een mooie NOD test. Maar blijf voorzichtig in mijn gedachte.

Gelukkig heel wat om naar uit te kijken deze week dus lekkere afleiding.

Voor alles dames die aankomende week nog hun NOD hebben I'll keep my fingers crossed. Duimen voor de laatste 2018 baby's

  

646 x gelezen, 1

reacties (0)