Gister zo mooi & vandaag zo verdrietig

Gister een mooie dag gehad, hartje klopte en zag er goed uit.
Vandaag helaas een trieste dag want vannacht werd ik wakker om naar de wc te gaan en toen ontdekte ik dat ik aan het bloeden was, helaas wel helder bloed (alhoewel dat nu bruin bloed is).
Geen buikpijn of iets dus dat is wel vreemd, je zou toch denken indien het een miskraam is/wordt je baarmoeder samentrekt om je lichaam het kwijt moet.

Vanmorgen naar het ziekenhuis gegaan en een echo gehad. Hartje klopte nog, alleen was de vruchtzak iets ingezakt.
Niet heel veel, maar wel wat minder bol. De kans bestaat dat de ontwikkeling verder gaat, maar kans is ook heel groot dat het een miskraam wordt.
Voor nu is het afwachten & hebben we de volgende echo een week vervroegd naar volgende week donderdag.

Zijn hier meiden die hier ervaring mee hebben gehad?

Ook vraag ik me af als het uitdraait op een miskraam wanneer ze weer een nieuwe terugplaatsing doen en of jullie dan ook medicatie hebben gehad?
Ik heb nu utrogestan, maar ook omdat ik een nieuwe punctie heb gehad. Hiervoor hadden we een terugplaatsing van onze laatste ingevroren embryo maar toen zonder medicatie en deze was na 4 dagen al afgestoten.

We hebben helaas nog maar 2 cryo's ingevroren en geen punctie meer. Dus wil er alles aan doen om het positief te laten verlopen.

Zijn er ook meiden die een nieuwe punctie behandeling zelf hebben bekostigt?

1815 x gelezen, 4

reacties (12)


 • Channa83

  Hoi.

  Ik had ook rond 7 weken een lichte bloeding en bij 11 weken en flinke bloeding, met krampen wat ws door prikkeling van de bloeding op de baarmoeder was. Daarna nog wel 3 of 4 weken een beetje bruinig bloed Toch klopte het hartje nog.. kon het zelf niet geloven dat het goed ging na die bloeding. Inmiddels ben ik 26 wk zwanger.

  Het kan dus nog alle kanten opgaan, belangrijkste nu is dat het hartje klopt. Maar snap je onzekerheid. Mij werd geadviseerd om volledig in de rust te gaan lichamelijk even niks te doen. En als je onzeker bent of het niet vertrouwd gewoon bellen.

  Liefs en sterkte

 • nikitajanssens

  Wat heftig zeg 2x dit mee te moeten maken. Is toch wel de nachtmerrie van elke zwangere vrouw. Ik heb 1x snachts een bloeding gehad en daarna niet meer. Heel eerlijk, ook niet zodanig veel dat het liep of dat ik een maandverband vol had ofzo. Lijkt heel erg omdat het helder rood is. Gister alleen beetje donker bruinig gehad. Het hartje klopte afgelopen donderdag en we zagen zelf het hartje knipperen terwijl we de dag ervoor het hartje nog niet konden zien, maar alleen konden horen. Gister de hele dag wat lichte buikkrampjes gehad. Ik voel me nu wel goed en niet echt buikkrampjes meer. Hopelijk goede uitslag donderdag . Rust heb ik nu wel genomen, ook even van me werk.

 • Si78

  Ik wens je veel sterkte toe en blijf erin geloven!

 • Rupsie

  jeetje wat heftig, hopelijk blijft het goed gaan!

  ik kreeg bij de laatste terugplaatsing duphaston ipv utrogestan. Veel fijner, want dat is in tabletvorm in te nemen.

  sterkte

 • Day-li-mom

  Hi Meis, hier van week 5 tot week 30 bloed verlies gehad! Ga voor jullie duimen😘

 • tweede83

  oh wat spannend voor je. Ik hoop met je mee dat het goed blijft gaan. Ik had flinke krampen, net als een heftige menstruatie toen het fout ging. gelukkig klopt het hartje nog! Laten we hopen dat dit zo blijft!!!

 • Anna-76

  Spannend...ik kreeg met 7 weken een bloeding en met 23 weken. Liep er zo uit, maar ik had geen krampen/weeëen.Beide termijnen ook met stolsels er bij. Maar alles is verder goed verlopen. Die keren dat ik een miskraam had, kreeg ik er ook krampen bij. Dus hoop houden, maar meid wat spannend. Ik heb de utrogestan tot 12 weken gebruikt.

  Op je andere vragen kan ik geen antwoord geven. Heb daar geen ervaring mee.

 • nikitajanssens

  Stelt me wat gerust, ik heb ook geen krampen. Ik blijf wat hoop houden en het hartje klopte nog mooi vandaag

 • MRS-Ergül

  Heel veel sterkte en hopelijk blijft het gewoon goed gaan

 • yvje1977

  Probeer vertrouwen te blijven houden Jullie kleintje is misschien wel een vechtertje

 • LadyVee

  Wat heftig dat je nu in zo'n onzekere tijd zit! Ik wens je heel veel sterkte

 • MAMAFEB19

  Wat heftig. Een onzekere tijd. Veel sterkte. Ik hoop voor jullie dat het goed gaat!!