Overtijd.

Ik ben de laatste tijd altijd wat laat met mijn menstruatie 30 a 31 dagen is geen uitzondering. Maar vandaag ben ik dus al op dag 34 en nog niets. Heel soms wel een krampje maar daar houd het mee op. Ik krijg er wel een beetje de zenuwen van. De kans op een zwangerschap is echt minimaal, of ik moet al veel langer zwanger zijn er een bloeding hebben gehad ipv een menstruatie. In mijn hoofd gaat het nu ook echt alle kanten op want we zijn nog helemaal niet toe aan een derde. Hoe mooi en leuk het me ook lijkt ,nog een derde, ik ben zo bang dat ik er mentaal aan onderdoor ga als ik weer zo'n slechte slaper ga krijgen. Dat wil ik mijn kindjes gewoon niet aan doen. Elke keer als ik ook op de wc is het eerste wat ik doe kijken of het al begonnen is. Nu maar weer wachten, tot ik het niet mee hou en dan maar een keer een test gaan kopen.. Hopelijk komt het gewoon door dat ik ineens ivm mijn stage heel vroeg op moet staan en mijn lichaam daarvan gewoon in de war is. 

970 x gelezen, 1

reacties (9)


 • snoezelke

  Heb je ondertussen al meer nieuws van wat er in je lichaam omgaat?

 • mijn~meisje

  zondag ongesteld geworden. Het begon ook nog is zo minimaal dat ik echt dacht van wat is dit... Maar mijn lijf was echt ff in de war met dik 1 week te laat.

 • LadyVee

  Waarom zou je wachten met testen en lopen stressen of je nou wel of niet zwanger bent? 🤔

 • mijn~meisje

  ik moet dan ook echt mijn gevoelens onder ogen zien. Ik kan mijn baby wens nu nog heel erg uit zetten maar ik ben bang na een test en die spanning van wachten niet meer. Ik weet het totaal niet rationeel eigenlijk maar ja. Daarnaast wist ik ook niet of ik nog wel een test in huis had maar blijkbaar dus el dus ga me er morgen toch maar aan wagen denk ik

 • duivelse-badeend

  Ik was afgelopen maand ook ‘zomaar’ 10 dagen te laat.... denk ook dat het door dat rare weer komt! (Hier kan zwangerschap eigenlijk echt niet meer want zowel ik als manlief zijn gesteriliseerd)

 • mijn~meisje

  ooo dan is de kans idd heel klein! Was het nog wel door je hoofd geschoten van wat als? Of kon je nog rationeel blijven nadenken :)

 • duivelse-badeend

  Na 9 dagen dacht ik wel wat als..... bedoel de kans is er altijd. Ook over gesproken met manlief. Maar gelukkig zette het vlak daarna door 🙂

 • 2e--wondertje

  Miss de stress van mogelijk een zwschap? Daardoor kan je menstruatie ook wat dagen van uitblijven.

  Maar wat gebruiken jullie aan anticonceptie? Ben je bang dat je door de AC zwanger bent geraakt of gebruik je niks/voor t zingen de kerk uit?

 • mijn~meisje

  naja ik dacht totaal niet na over een zwangerschap tot ik maar niet ongesteld werd. Dus stress daarvan verklaart niet de eerste dagen te laat.. Ik gebruik een ladycomp om mijn vruchtbare periode vast te stellen maar de maand is er vrij weinig gebeurt. Heb iig nu een test op gezocht er als ik er aan denk doe ik die morgen vroeg.