Jarig en de rest

Een beetje laat maar zaterdag 8 november is onze dame 2 jaar geworden!!! Wat gaat dat toch snel!! Wat is ze verwent! Zelf had ik een hele boel cadeautjes gekocht. Maar uiteindelijk maar de helft in gepakt de rest krijgt ze gewoon met sinterklaas en kerst. Smorgens een visite en smiddags ook het huis vol. Ik weet straks niet meer waar ik al het speelgoed moet laten.. Voor Ik had namelijk een groot gedeelte naar boven gedaan maar nu staat op die plekken al het nieuwe speelgoed. Dus dat word gewoon afwisselen. Maar ze heeft een heerlijke dag gehad en heerlijk genoten van alle mensen het uitpakken en spelen met het nieuwe speelgoed. Al het lekker wat er was. Ik had vrijdag 3 taarten gebakken en alle hapjes klaar gemaakt. Natuurlijk veel ste veel gemaakt. Maar ja Ik wil ook niet te weinig hebben :P.


Met het ziek zijn gaat het helaas nog steeds niet goed… Want ze is al weer ziek geweest… Mama helaas ook.. En nu is ze weer verkouden…. Helaas vergeten we haar te vaak de pufjes te geven en dat merken we gewoon gelijk aan haar ademhaling…. Zo verschrikkelijk zwaar de hele tijd.


Helaas gaat het momenteel ook niet zo goed met mezelf. Ik ben heel veel moe en voel me ook heel vaak belabberd. Ik ben voel me dan de hele tijd een beetje ziek… Ik kan niet zeggen dat ik echt ziek ben maar hang de hele tijd tegen ziek worden aan…. Helaas is dat ook niet echt goed voor me humeur…. Ik heb de laatste tijd een erg kort lontje en kat mijn man er veel af… Ook bij onze dame is dit lontje soms erg kort ik kan me bij haar beter in houden maar ik merk wel dat ik veel sneller boos word en dat ik veel sneller zeg nu is het klaar.. Binnen kort toch maar is een afspraak maken bij de ha en kijken of ik misschien kan bloedprikken. Kijken of ik geen tekort heb aan bijv. vitamine b, D of ijzer.. Want eigenlijk is het sinds de geboorte van K. al dat ik erg moe ben. In het begin weet ik het aan het slecht slapen. Ook nu slaapt ze nog steeds niet altijd goed. Maar ook als ze 3 nachtjes achter elkaar heeft door geslapen voel ik me nog steeds slecht.


Binnen kort sinterklaas in het land. Heb er wel zin in. Weer even lekker naar de intocht kijken met onze dame en kijken hoe ze het vind. Vorig jaar waren we ook geweest maar het duurde zo lang dat we weg zijn gegaan voor dat sint bij ons in de buurt was. Eigenlijk was het toen gewoon een wandeling door het centrum.


Daarna lekker Kerst, we deden altijd met het hele gezin lootjes trekken voor sinterkerst. Maar omdat iedereen eigenlijk niet weet wat ze moeten vragen gaan we nu iets leuks doen en uiteten. Alleen doen we dit niet met kerst of sinterklaas maar op een andere datum. Want het is altijd lastig een datum vinden dat iedereen kan. 

94 x gelezen, 0

reacties (0)


  • OurMix

    Gefeliciteerd!! Hopen dat je je snel weer beter voelt

  • LauraaaP

    gefeliciteeeeerd met je grote kleine hihi jammer dat je je zo moe voelt , hopelijk is het idd gwn een vitaminegebrek oid dan kan het snel verholpen worden, sterkte daarmee en heeerlijk he de feestdagen !