Uitslagen!


Nou dames, ze noemen het goed nieuws.. Maar bij mij moet de knop nog even om want bij mij is het.nog niet goed nieuws in me hoofd.. (zonder mensen voor het hoofd te stoten)
Alles was goed, 1 eileider heeft waarschijnlijk verstopt gezeten (niet dicht) maar kan nu open zijn door de hsg.. Eisprong prima, cyclus prima dus goed nieuws..
Niets aan de hand, een kans van 30% op een zwangerschap met komende half jaar extra 10% dus 40% door de hsg.. We moeten het zelf nog een half jaar proberen en lukt het niet in oktober bellen dan wordt er direct gestart met iui..
Ik hoopte stiekem op hulp, vandaar dat ik even om moet maar met iui is er op het moment niet meer kans als de natuurlijke weg..
Pfff wat een zenuwen had ik, hij vroeg hoe ik het vond en moest huilen, een hele begrijpelijke reactie volgens de gyn..
Nou dames ik moet het nu toch echt los gaan laten denk ik.. En als dit nieuws ingedaald is dan ga ik daar.ook echt voor.. Denk even stoppen met babybites, stoppen met apps op me telefoon etc.. Even helemaal.niets.. Nu nog niet, maar binnenkort wel, Denk dat dat me nu beter gaat lukken omdat er niets met me aan de hand is, en pas over 6mnd wat gedaan wordt..

Knuffel

107 x gelezen, 0

reacties (0)


 • GeNieke


  Ben alweer een beetje later dan de rest met reageren, maar daarom gun ik je het niet minder hoor! We duimen allemaal mee voor jou!

 • Rockstar

  Jeetje spannend ! Hopelijk is iui niet nodig ! Goodluck girl xx

 • Roosje1986

  Hey meis! Jeetje, ook ik, afgelopen donderdag hetzelfde verhaal. Ergens blij mee dat alles goed is maar na bijna anderhalf jaar wil je toch ook wel zsm eeb kleintje he?! Mijn kans is 43% en ik moet een jaar door mits mijn cyclus gek gaat doen. Ik snap dat je hier minder wilt zijn hoor! Voel je daar niet schuldig over. Even gewoon ff nils. Hopelijk heel snel een beeb! Xxx

 • Ameike

  Fijn om te horen dat alles goed is... Maar het dubbele gevoel kan ik me heel goed voorstellen. Succes komende maanden!

 • milou79

  Jemig!!! Ik lees mijn eigen gevoel, mijn eigen verhaal. Bijna eng. Ik voel precies hetzelfde. Ik heb hetzelfde meegemaakt. Alleen 6 dagen eerder. Ik doe ook mee met het onderzoek, ik heb ook olie. Ik moet het ook nog een half jaar proberen. Ik heb ook zelfde percentage kans en insemineren helpt het percentage niet omhoog. Ben echt benieuwd hoe het met je zal gaan. Dikke knuffel!!

 • Marijke_1983

  Heel begrijpelijk hoor, jouw reactie. Het is zo'n grote stap naar het ziekenhuis, dan hoop je toch op actie en hulp! Maar ondanks dat ze je nu nog niet gaan helpen, is het wel fijn dat alles goed is meis....! Hopelijk is die 40% kans heel snel werkelijkheid en kun je jouw balkje ook blauw maken!! Is je gegund!! Xx

 • mamavan2jochies

  ach meis, begrijpelijk hoor, jouw mixed feelings! Natuurlijk ben je van binnen blij dat er nix aan de hand is, maar dan blijft de vraag, waarom dan niet. Je wil zo graag, waarom duurt het zo lang?? Het zal zo zijn reden hebben, heb zelf ook drie keer lang moeten wachten, maar ik zeg je, dat vergeet je zo snel weer zodra het zover is! Ik weet ook dat dat nu makkelijk praten is, maar ook jouw wens zal in vervulling gaan! Hopelijk kan je het een beetje loslaten, het zijn de goede maanden die eraan komen, mooi weer, vakantie, de perfecte tijd voor jullie liefdesbaby. Geniet van elkaar, laat de wens er niet tussen te komen staan, hoe moeilijk dat ook is en dan is hopelijk je volgende stap (ivi) niet meer nodig! X

 • avz

  Naar zeg. Ik begrijp je gevoel helemaal. Ik heb ook nog een halfjaar moeten wachten. Mag ook in juni weer naar het ziekenhuis na een halfjaar. Ik denk dat ik dan ook een hsg en waarschijnlijk iui. Ik heb het ook een beetje losgelaten. Doe al een paar maandje niet meer temperaturen en ovuluatie testen. Test alleen al ik over tijd ben. Hopelijk lukt het het komende jaar natuurlijk.

 • hope~so

  Ik begrijp je volkomen! Dikke knuffel meid! Xx

 • mama1Ilse

  das goed nieuws. snap wel dat je het nog niet zo voeld, komt goed het moet ook nog bezinken allemaal. maar fijn dat alles goed was.

 • wurmpje82

  Succes

 • watervrouw84

  Super fijn om te weten dat alles goed is en toch steeds, waarom dan nog niet? Begrijp je helemaal meis! Laat het ook maar even goed zakken is ook een enorme teleurstelling als je krijgt te horen, probeer zelf nog maar. Geef je een hele dikke en geef niet op!