R.osa ruim 3 jaar!

Lieve R.osa,


wat ben ik gek op je. Het gaat ook redelijk met je.
Je bent een drukke peuterpuber met een flinke kop erop. Talloze keren lig je in het midden van supermarkt te krijsen en van de week schreeuwde je nog op straat dat je echt niet van mij houd. Waar je die teksten vandaan haalt? Ik weet het niet. Wel weet ik dat de overstap van Verticaal (groep opvang) naar Peuterplus heftig voor je is geweest. Wat heb je moeten wennen. Je kwam ineens met andere woorden thuis (stom dit, stom dat) en je begint ineens met schreeuwen.
Soms wel lastig hoor meid. Laatst in de supermarkt zei een wildvreemde tegen mij dat het nog wat met jou zal worden. Ik zei dat het al wat is met jou, maar ik ben dol op je.Ik probeer mijn geduld met je te bewaren en hoop dat het tijdelijk is.Ik herken zoveel van mijzelf in jouw karakter en daardoor ben je ook een klein spiegeltje.
Je bent een vrolijk meid, die weinig geduld heeft. Je bent snel aan, maar als je moe bent heb je je rust meteen nodig.

Verder ben je helaas niet zindelijk te krijgen. Plassen gaat goed. Soms een dag helemaal droog en een andere dag gewoon weer ongelukjes. Poepen vind je een drama hoewel het lekker zacht is omdat je veel drinkt. Je durft het nog niet zo goed. En ook al hangt er een leuke K3 armband voor je klaar en plakken we ons een ongeluk met stickers, jij bent er nog niet klaar voor. Als het zo blijft voortduren toch maar even langs de huisarts, om te kijken of we iets anders er aan kunnen doen.
 


Je bent dol op prinsessen, roze, up-beat muziekjes, roze, knipjes, roze, barbies, roze.. hahaha nouja.. Rokjes zijn ook zeker favoriet. Je wilt iedere avond je kleding klaarleggen voor de volgende morgen en dan het liefste een rokje.
Je kunt goed zingen, toonsoorten en melodieen onthouden. Net zo muzikaal als papa.


Als het even kan dan gaan we samen leuke dingen doen.
Hier waren we met oma naar de prinssendag in Apeldoorn bij het Loo. Wat heb je genoten van je dagje uit.

Na de operatie aan je amandelen van vorig jaar, ben je stukken minder erg verkouden. Gelukkig maar!!
Papa en Mama houden van je! <3

 

168 x gelezen, 0

reacties (0)