Update R.| Kaal koppie, scheel met een oog, CB

Kaal koppie
Ondanks alle negatieve reacties, ben ik toch blij dat we haar haar eraf hebben gehaald. 
Voor ons is ze nog steeds prachtig en ze krijgt er weer een volle bos voor terug. 

Scheel met een oog?!
Vandaag zijn we naar de huisarts geweest. R. kijkt sinds kort scheel met een oogje. Het valt niet zo op, maar in de avonden is het goed te zien. Ik kwam erachter door het kijken naar een foto van haar. Eerst dacht ik dat het een fout van de foto was, maar al snel bleek dat ze het op bijna alle foto's heeft. De huisarts verwijst ons door naar een oogdokter in het ziekenhuis. Binnenkort ontvangen we een brief met daarin de afspraak. Op internet heb ik gelezen, hoe sneller je erbij bent, hoe meer kans je hebt dat het goed te genezen is. Op het cb hebben ze ook niets gezien.


Hier een linkje naar een foto met een scheel oogje:
http://www.babybytes.nl/Fotoboeken/showphoto.php?id=55e4d709fa3ace3ab3a081a3be1c0979


CB
Vandaag ook even langs het inloopuur bij het CB geweest. Ze weegt nu 9 kilo en is 77 cm lang. Vooral 's avonds eet ze geweldig goed. Ze mag onbeperkt dooreten heb ik vandaag gehoord. Gelukkig geeft ze zelf aan wanneer ze niet meer hoeft, maar soms is dat pas na een bord vol eten, een toetje en nog een paar hapjes van papa's en mama's bord.


Verder loopt en babbelt ze volop. Vooral tijk = kijk roept ze de hele dag door! Ze is een pittige tante die soms van zich af slaat, maar ook lief kan zijn en continue kusjes geeft. Het wordt echt een persoontje. 

95 x gelezen, 0

reacties (0)  • moksibaby

    gelukkig valt het nu nog mee met dr oogje, hopelijk is het straks helemaal weg! (en zo niet, ze is een prachtig dametje!)