Wens

Wij zijn sinds 2018 bezig met onze laatste kinder wens. In november hebben wij helaas een vroege miskraam gehad. Nu heb ik geen stabiele cyclus,maar ben zo aan het klussen geweest en hoop zo dat het nu ook echt raak is weer. Mijn normale cyclus is altijd 28 dagen geweest,maar sinds mijn laatste mk helemaal door de war. Ik heb het vermoeden dat ik zwanger bent maar durf geen test te doen. Met mijn 25 dagen cyclus hoor ik op 12 feb ongesteld te worden,maar ik heb mijn 28 dagen opgeteld en kom dan weer op 15 feb. Ik denk dat het beter is om na 15 feb te testen??
Mijn symptomen zijn: Gevoelige en pijnlijke trekkende tepels, honger,heel veel honger, lichte buik krampen en steken rechts onder. Veel plassen. Moe en futloos. Ik wil me zelf noet gek maken,maar heb geen enkel teken van ongesteld worden. Normaal begin ik 3a 4 dagen vante voren licht te bloeden met slijm verlies. Nu heb ik nauwlijks afscheiding . Vind het zo spannend allemaal.

Wachten met testen? Wat denken jullie?

526 x gelezen, 2

reacties (4)


 • Peepah

  Of je nou vandaag test of over 2 dagen het veranderd niks aan de situatie. Persoonlijk zou ik wachten tot de 15. Als je niet kunt wachten dan vandaag.

 • mamawonder

  Je hebt gelijk ik wacht tot de vijftiende. Ik heb bewust geen testen gehaald nog,maar de verleiding is groot

 • Ciaobellar

  Als je het echt wilt weten meid dan zou ik testen .. dan heb jij voor jezelf een zekerheid .. anders ga je alleen maar jezelf gek ermee maken

 • mamawonder

  Thanks voor je bericht. Ik heb besloten om te wachten