Proud to be Mama
Recept Italiaans gevuld stokbrood.
Ingrediënten: 1 afbak stokbrood, 500 gram gemengd gehakt, paar plakjes bacon, 1 gele & 1 rode paprika, 75 gram champignons, klein blikje mais, 75 gram geraspte kaas, beetje verse peterselie , Italiaanse kruiden
Voorbereiding: Verwarm de oven voor op 180 graden
Bereiding: Snijd het stokbrood in de lengte doormidden en hol deze uit. Bewaar de broodkruimels. Leg een paar plakjes bacon in het stokbrood. Doe het gehakt in een kom en meng er 1 ei en Italiaanse kruiden naar smaak doorheen. Als het gehakt te nat is kun je er wat broodkruimels door mengen. Laat de mais uitlekken en doe dat door het gehakt heen. Vul vervolgens de stokbroden met het gehaktmengsel. Snijd de paprika in reepjes en de champignons in plakjes en verdeel dat over het gehakt. Strooi er als laatste wat geraspte kaas en een klein beetje verse peterselie overheen en zet het 30 minuten in de oven. Eet smakelijk!

reacties (0)