20. Pasta met spinazie en pesto


privébericht van mamavan2zonen
Pasta met spinazie en pesto
Ingrediënten (voor 3-4 personen):
- 300 gram pasta (spagetti, penne, fusilli ….)
- 1 pakje diepvriesspinazie a la crème (450 gram)
- 1 doosje champignons, in plakjes gesneden
- ¾ potje pesto rosso
- 2 uien
- 3 teentjes knoflook
- 1 of 2 bollen mozzarella, in stukjes
- Zout en peper

1. Laat de spinazie ontdooien.
2. Kook de pasta volgens verpakking.
3. Snijd de ui en knoflook in kleine stukjes en bak deze in olijfolie.
4. Voeg de champignons toe en bak deze gaar.
5. Doe de spinazie erbij, de mozzarella, vervolgens de gekookte pasta en de pesto
6. Laat dit al roerend goed warm worden
7. Breng eventueel op smaak met zout en peper

Tip: Voor een niet-vegetarische versie: Voeg een bakje spekreepjes toe bij stap 3.

409 x gelezen, 0

reacties (0)


  • Jowanne

    Vanavond dit gegeten! Jammie! Kan ook makkelijk met stukjes kip voor niet vegetarisch! En deed er nu geraspte kaas over.

  • Oaxaca90

    Lekker!