Kijk eens op cupcakerecepten.nl
Op het laatste het opgeklopt eiwit zo bekom je echt een goed deeg. Succes
Vooral eerst je boter smelten in een grote kom de eicellen doen de suiker indoen vanille en kristalsuiker dan de gesmolten boter opgieten zodat de suiker volledig smelt goed roeren en bloem schep per schep toevoegen.
Ikzelf gebruik de basis van een gewone cake, dus 4 eieren scheiden en het wit opkloppen 200 Gr kristalsuiker en 200 Gr zelfrijzende bloem. 140 Gr gesmolten boter en 1 zakje vanillesuiker. Je kan je deeg nadien scheiden en in 1 deel gesmolten chocolade gieten dan heb je 2 soorten cake,s . Gewoon in de vormpjes gieten en toch zeker een 20 à 25 min in oven op een 175 à 180 graden. Een normale grote cake moet er 45 min in. Hangt af van hoe groot je vormpjes zijn. Veel plezier en veel succes ermee. Laat me weten of ze lukken. Groetjes
reacties (0)