Update van ons

Hallo moeders hier even een korte update vanuit onze kant. Mijn jongste zoon had afgelopen woensdag geopereerd moeten worden aan zijn beide heupen. Alle voorbereidingen waren gedaan, ziekenhuisbed rolstoel kleine kado's gekocht ingepakt maar ook mentaal helemaal voorbereid. Precies 2 dagen voor de datum werd ik gebeld vanuit het ziekenhuis met de mededeling dat de operatie NIET door kon gaan. Er waren te veel zieken op de kinderafdeling het was een chaos en er waren zelfs operatie kamers afgesloten. Balen!!! Nu is de operatie verzet naar 25 januari! Ik baal enorm want in februari waren we klaar geweest en kon hij revalideren en starten op zijn nieuwe basisschool. Helaas hebben we dus alles moeten verzetten en het was echt even omschakelen. Ziekenhuisbed is inmiddels weer opgehaald en komt 23 januari weer terug. Het had maar zo moeten zijn denk ik..
verder ben ik zelf nog steeds aan het kwakkelen. Ik heb een onderzoek gehad in het ziekenhuis in Turkije in Istanbul bij een bekende arts en die heeft aangegeven dat de functie van mijn nieren momenteel goed zijn. Er is wel sprake van lekkende nierfilters en hij blijft er op hameren dat ik een nier biopt moet krijgen. De kans is namelijk erg groot dat mijn nier functies achteruit zullen gaan als er niks aan wordt gedaan. Inmiddels ben ik doorverwezen naar het umc Sint radboud ziekenhuis afdeling nierziekte op 25 januari zou ik onderzocht worden maar dit kan niet meer doorgaan omdat de operatie van mijn zoon is verplaatst naar 25 januari. Mijn afspraak is nu verzet naar februari.
Verder had ik wat last van vaginale jeuk. Dit bleek toch een schimmeltje te zijn, maar er zijn ook veel plaveiselepitheelcellen aangetroffen. Inmiddels een bmh kanker uitstrijkje gehad en nu wachten op de uitslag. Dus het zit me allemaal niet zo mee.
Met mijn oudste zoon gaat het erg goed, hij zit in de selectieteam met voetbal en doet het daar erg goed. Hij traint 3 dagen in de week en 1 dag in de week moet hij wedstrijd spelen. Ook op school gaat het erg goed, het ziet er naar uit dat hij momenteel minimaal VMBO T scoort. Ik ben super trots op hem want hij heeft het niet altijd even makkelijk op school met zijn add/adhd.

De relatie is wat aan de vreemde kant. Er speelde te veel wat niet zo gezond was. Zo betrapte ik hem op apps van andere vrouwen die met mannen namen waren opgeslagen, maar ik merk ook dat hij mij begint te manipuleren. We kennen elkaar nu 2 jaar en hebben samen heel wat dingen meegemaakt. Zo vreemd dat we allebei elkaar niet kunnen loslaten. We hebben het geprobeerd maar blijven allebei elkaar telkens toch weer opzoeken. Het kan of super goed gaan tussen ons of super slecht. Snap het zelf ook niet helemaal. Wat ik wel merk is dat ik er moe van begin te worden. Weet niet hoe lang ik dit nog kan vol blijven houden...

Dit was het dan even kort.. hoop dat met jullie alles goed gaat liefs van ons 3en. Xxx

962 x gelezen, 3

reacties (3)


 • Chudo

  Oohh meid eruit met die vent! Je bent zoveel meer waard, echt! Ga wat meer van jezelf houden en laat je niet meer in met zulke onnozele mannen.

  Jij bent beter af zonder hem meis.

  Wat fijn dat je oudste zo goed gaat!

  En helaas dat je jongste nog even moet wachten.

  Hou je sterk he en alles komt helemaal goed🙏

 • mama-van-een-kleine-prins

  Bedankt voor je liever berichtje meid… 😘❤️

  Ging dat maar zo makkelijk..

 • Chudo

  Je verdiend echt beter🙏 niemand heeft her recht jou zo te behandelen😣