Heeft iemand ook zo`n ervaring met IUI?

Vrijdag zijn wij naar de Gyn geweest voor de 10 dagen echo na spuiten met 62,5 Gonal-F. We haden een allebei kanten 2 x eicellen die niet zo groot waren maar er was perspectief. Vandaag zijn we weer geweest. Ik heb 2 dag 50 gespoten. En weer een echo maar het bleef alleen 1 eicel die is doorgegroed van 4 die we vrijdag hadden. Wat een verdriet natuurlijk. Ik moet vanavond dus nog een keer 50 Gonal-F spuiten, dan maandag avond de Ovitrelle en woensdag inseminatie. Wat ben ik toch verdrietig en teleurgesteld. En ik was zo van slag dat ik ook de afspraak van woensdag zijn vergeten te maken. (Nu ook boos met mijn man dat hij aan niks denkt en gewoon voor de mooi er bij was natuurlijk). We kunnen morgen ook de afspraak maken, het is geen ramp maar toch.


 


Hebben jullie zoiets ook meegemaakt? Dat het zo lang duurt om de eicellen te laten groeien? E dat zo weinig zijn? Afgelopen 2 pogingen had ik 1,5 eicel maar een was veel groten dan wat we nu hebben.....Ik weet het ook niet meer......


 


 


 


 

387 x gelezen, 1

reacties (7)


 • LittlePea

  Waarom wil je meerdere eicellen dan? Ik had altijd 1 dominante eicel, soms 2. 6x IUI gehad... ik spoot menopur 75eh, pas over gegaan op Gonal -F toen we IVF gingen doen.

 • letshope10

  Dan maak je iets meer kans op zwangerschap als er 2 links of rechts zijn.

 • LittlePea

  Zal dan ook wel weer per ziekenhuis verschillen... bij ons hadden ze liever gewoon 1 eiblaasje per keer, en pas bij ivf meerdere. Meer follikels betekend meer kans op een tweeling zwangerschap en die zwangerschappen zijn risicovoller. Dus ik zou niet teleurgesteld zijn met 'maar 1' follikel, maar pas als de poging niet doorgaat.

  Xx

 • letshope10

  Dankjewel voor je antwoorden. Klinkt logisch wat je zegt dat alleen een is ook ok. op dag 12 had ik een over van 16, daarna heb ik nog een keer 50 Gonal F en 1 dag later Ovitrelle. Woensdag de inseminatie gehad. Wel veel buikpijn en dat is natuurlijk goed zei de arts. Bij de tweede voelde ik niks en dat klopt, dan waren de eicellen kleiner. Nu weer wachten.

 • lindaaaaaaaa

  Altijd met ophoging reageerde ik even goed en daarna duurder het langer. Uiteindelijk bij 100eh zwanger geworden

 • letshope10

  Hoe vaak heb je een IUI gehad? En wanneer hebben ze besloten om 100 Gonal-F te geven?

 • lindaaaaaaaa

  3 iui

  Laatste 2x volgens mij