Spierkramp heupen

Hopelijk heeft iemand dé tip. Ik verga snachts van de pijn door spierkramp in m'n heupen. De pijn begint op te zetten als ik een poos op die zij heb gelegen. Als ik me omdraai schiet het er echt in. Soms is de aanval zo heftig dat ik de hele dag door nog napijn heb. Ik slik al extra magnesium. Maar dit lijkt niet (voldoende) te helpen. Tenen omhoog naar de neus toe helpt ook niet tegen deze kramp. Ik ben geen aansteller, maar op die aanval momenten lig ik te kreunen van de pijn. Iemand tips?

414 x gelezen, 1

reacties (4)


 • K-k

  O hier ook zo erg. Afgelopen nacht werd ik wakker in allebei m’n kuiten kramp. Werd gillend wakker van de pijn! M’n vriend schrok zich rot!🙈 slik al magnesium en heb een voedingskussen tussen m’n benen maar bijna elke nacht is t raak.

 • Nog-even!

  Op die plek is rekken en strekken lastig... Maar bij mij hielp het, om kuitkramp te voorkomen, als ik voor het slapen mijn spieren oprekte. Als ik een keertje oversloeg, werd ik steevast gillend van de pijn wakker...

 • Charliecharlie

  Oh, ik leef mee... wat een ellende die spierkrampen! Ik had er ook veel last van (m’n man heeft ‘s nachts meerdere keren gedacht dat de bevalling begonnen was)... magnesium is iig al heel goed, voldoende drinken, niet te zout eten. Merkte bij te weinig drinken meteen dat het nog toenam.

 • Narnar

  Slaap je met een kussen tussen je benen? Dat helpt mij heel erg.