IUI verhalen

Ik ben opzoek naar dames hier met hun IUI verhaal.


Afgelopen zaterdag IUI gehad en heb vrijdag ovitrelle moeten spuiten.
Soms voel ik mij ineens moe, dan weer buikpijn, dan misselijk en dan gewoon algemeen niet lekker. Soms houdt dit aan maar soms is het met vlagen en is het ook zo gauw weer weg dat als het op komt. Neem aan dat dit van de Ovitrelle kan zijn.
 

616 x gelezen, 1

reacties (0)


 • Nora91

  Ik moest pregnyl spuiten voor het opwekken van de eisprong. Je spuit gewoon het zwangerschaps hormoon waar je dus ook symptomen van kan krijgen. De een reageert daar meer op dan de ander. Ik had vooral mijn borsten die er heel erg op reageerde en voelde ook precies wanneer de hormonen uit mijn lijf waren.

  Moe, misselijk ook veel gehad. Er heerst nu ook weer griep, dus wie weet is dat het.

  Ik heb in de jaren zoveel symptomen gehad waarvan ik dacht die ken ik niet, zal het dan? Je kan jezelf helemaal gek maken als je wil. Probeer er niet teveel mee bezig te zijn. (Ja ik weet hoe moeilijk dat is en stiekem doe ik het zelf elke maand ook weer)

 • Grumble2.1

  Hey meis .. ovitrelle kan wel t 1 en ander met je doen maar voor tzelfde is het een soort reactie op een spannende tijd (of juist dat het prikken e.d over is en je kan ontspannen) .. het kan zoveel zijn helaas .. hier ook wel afwisselend soms hoor hoe ik reageer

 • Lindaaaaaaaa

  Ja ik .. ik hechtte helemaal geen waarde aan de symptomen. Je lichaam zit vol hormonen en kan je voor de gek houden

 • Freyfrey

  Ja zo denk ik er zelf ook over.

 • Lindaaaaaaaa

  Want op moment dat ik zwanger was, had ik helemaal geen symptomen (meer)

  Hele zwangerschap ook geen symptomen gehad

 • Mamavan.Liv

  Ik had nooit echt bijwerkingen vd ovitrell alleen dan op de dag vd iui en erna. Tussen de 7e en 10e dag doorgaans de innestelling. Ovitrell is een zwangerschaps hormoon dus helaas misleidende signalen kan je lichaam afgeven. Meer bijwerkingen vd decapeptyl en de gonal f dan ovitrell. Hier. Succes met wachten op een goede uitkomst

 • Ram2012

  Ik heb geen ervaring met Ovitrelle aangezien ik Pregnyl spuit voor de eisprong maar volgens mij is het ongeveer hetzelfde. Maar herken inderdaad veel van je klachten. Ik heb afgelopen donderdag de Pregnyl weer gespoten en voel me ook gewoon niet lekker. Misselijkheid heb ik ook met vlagen.

  Maar het is voor een goed doel! Hopen dat het lukt, deze poging. Spuit je ook extra hormonen of is het IUI in eigen cyclus?

 • freyfrey

  Ik spuit verder niks. Heb wel Letrozol gehad. Maar voor de rest is het denk ik half in eigen cyclus. Want moest ovitrelle spuiten al op dag 9 en op dag 10 IUI terwijl normaal mijn eisprong tussen dag 12 en dag 16 is.

 • Ram2012

  O huh!? Dat snap ik niet helemaal! Ik heb een vroege eisprong dus komt bij mij wel uit. Nu net een ronde gehad met wel

  Extra hormonen en dan is mijn eisprong nog vroeger, cyclusdag 8 Pregnyl gespoten en cyclusdag 10 de inseminatie.