Niet testen, geen ovu bloeding??

Zo begon het allemaal met mijn zoektocht naar mede mensen die dit ook hadden vorige jaar Mei hier op BB.
Ovulatie bloedingen.. Soms heftiger dan andere keren. Niet leuk en zeker niet fijn voor downunder... Soms 2 a 3 weken in de maand met of inlegkruisjes en/of maandverband vanwege menstruatie.

Naar Gyno geweest, kan gebeuren als je het in dec nog hebt terug komen. In Januari naar de Fertiteitsarts aangegeven dat ik het nog steeds had. Gaf ook aan dat het niks ernstig was. HSG onderzoek gehad. Alles ziet er goed uit.

Maar nu komt het!
Een paar maanden geleden heb ik 1 maand niet getest( Ovu testen) . Mijn man zei dat het mij te veel stress opleverd. Ik gaf na deze maand bij hem aan dat ik juist meer stress als ik geen testen doe dan wel. Dan weet ik precies wanneer er een piek is. En wanneer we aan de slag moeten. De maand dat ik geen testen had ik ook geen last van ovulatie bloeding. Dit was in Oktober. Zal je niet zien. En temp kaart kon ook niet mijn eisprong plaatsen.  


Maar helaas in November was het er gewoon weer en had ook gewoon weer ovu testen gedaan.

Vorige maand waren toevallig op de piek dag van het testen mijn testen op. Dus ik dacht ik ga er wel om. Uiteindelijk geen zin gehad om door weer en wind op fiets naar action te moeten. Dus ik dacht ik ga het deze maand een keer niet doen.

Heb er totaal geen stress van deze maand en hebben het gewoon gezellig gemaakt. Lichaam geeft genoeg signalen af dat het de vruchtbare week is. Slijm, Wellustig, en Hormonen en dromen! En temperatuur metingen. Plus een App die ingesteld is op mijn cyclus en een datum berekend die best vaak wel klopt met de testen. Dus ik weet precies wanneer we er voor moeten gaan.

Tussen dinsdag en Donderdag is wel mijn piek geweest, althans dat denk ik. Temp stijgt nog wel trouwens. 
Ik heb wel woensdag wat bloed/ Roze afscheiding gehad, maar denk dat dat eerder een contact bloeding is geweest. Maar normaal binnen 2 dagen na positieve test krijg ik ovulatie bloedingen en nu helemaal niks!

Hoe dit kan geen idee!! Maar als dit de oplossing is dan stop ik met de Ovu testen! Ook al zitten we nu in ronde 18. Want ten eerste het kost geld, ten tweede bloed is nooit leuk! En ten derde ik blijf maar inlegkruisjes kopen  Hahaha....

( en als er nog geen baby is in Mei, moeten wij terug naar de fertileitsarts, als zij aangeeft je moet weer testen, dan doe ik het wel)

Maar hoe gek is het??? Omdat je met je ogen ziet dat je een positieve ovu test in handen hebt dan je lichaam de meest gekke dingen doet om je 2 dagen later te laten bloeden! WOW het menselijk lichaam is zo FREAKING WEIRD en het brein al helemaal.

Wat vinden jullie van mijn bevindingen ??

393 x gelezen, 1

reacties (2)


  • Faome

    Ik hoop t zo voor je lieverd🙏🏻

  • Soccer-Mom

    Als je tussen dinsdag en donderdag je je piek verwachtte, kan je eisprong nog komen en dus ook de mogelijke bloeding.