Baby morgen 8 weken

Weer een update van mij. De baby is morgen 8 weken. Ik noem onze kinderen bewust niet met naam, vanwege hun anonimiteit. Ze weegt nu 5950 gram en is 59 cm groot. Maatje 50 was al uit de kast, maar 56 nu ook. Nouja ze groeit dus goed. Ze is een beetje aan het schuiven met haar tijden dus ik heb goede hoop dat ze binnenkort doorslaapt. Ze komt nu om 5 uur in de ochtend, wat ook heel netjes is. Ik heb wel ''last'' van het ontzwangeren. Ik kijk op tv het programma Young & Pregnant, of zoiets heet het en elke keer vind ik het zo erg wanneer er ruzie gemaakt wordt bij de baby's, dus hormonen haha. Ik durf nog niet teveel te hopen maar met 80% ben ik aangenomen. Het zijn wel veel uren, in eerste instantie voor 36 maar ik kan vrij snel terug naar 32 uur en het is de buurt, dus ik heb geen reistijd. Het is totaal iets anders dan wat ik gedaan hebt, dus ben ergens ook wel zenuwachtig/nerveus. Maar het salaris is leuk, het werk lijkt mij leuk, in de buurt dus als er wat is ben ik zo bij de kinderen en wanneer onze dochter naar school gaat, kan ik haar zelf brengen. En ja, voor ik commentaar krijg, het is veel uur, dat weet ik, maar mijn inkomen is wel belangrijk en zonder mijn inkomen redden we het niet. 


Waar ik wel over aan het nadenken ben is de volgende bevalling. Ik wil zo graag 1 keer bevallen zonder pijnstilling en ik heb nog alle tijd, want het duurt nog minimaal een jaar of 4. En nu is mijn meisje alweer bijna 2 maanden, jeetje wat gaat de tijd snel. Ze is zo tevreden en ze kan zo lief lachen.


De oudste wat ben ik trots op haar. Toen ik nog zwanger was, was ik ergens wel bang dat ze jaloers zou zijn. Gelukkig is dat totaal niet zo. De jongste heeft er wel een tweede moedertje bij gekregen, maar ze zijn dol op elkaar. Je ziet haar echt haar zus volgen en de oudste is soms eerder bij haar als ze huilt dan ik. Over meer dan een half jaar gaat ze naar school. Ik denk dat we er wel uit zijn naar welke school ze gaat. Het is een kleine school met het daltononderwijs. Ik denk dat ze op een grote school verdwijnt in de menigte. 

728 x gelezen, 2

reacties (0)


 • .Familyof4.

  Wat fijn dat het zo goed gaat! Waarom zou je daar commentaar op moeten krijgen? En zou het wel zijn zo, lekker laten lullen. ik werk 24 uur en zit 8 uur op school, ben dus ook 32 uur per week van huis (behalve nu in de zomervakantie), maar mijn kinderen hebben hier echt geen last van.

  Ik kijk die programma's ook vaak.. Op sommige momenten tijdens die programma's denk ik echt gelukkig was ik niet zo op die leeftijd Ik was ook jong toen ik zwanger raakte, maar ik was totaal niet zo opstandig. Wij hadden ook wel eens discussies oid, maar nooit in het bijzijn van de kinderen, haha.

 • Lehaison

  Soms is het niet anders, ik werk nu nog 30 uur en straks 26. Ik moet en wil ook wel werken. Natuurlijk is het soms best lastig met nu nog 3 en straks 4 kinderen, maar dat is nu eenmaal zo. Fijn dat je iets hebt gevonden in de buurt, ik zit ook 5 minuten van mn werk af. Heerlijk. Mooi dat het goed gaat met de dames!

 • 4mommy

  Ik kijk daar ook wel eens naar... Vaak naar teen mom echt hylarisch vind ik het.

  Ook zo fijn dat het zo goed gaat met de meiden!