Hooikoorts en lichaamstemperatuur

Ik houd de temperatuur bij om ovulatie bij te houden.
Maar heb een 'niet normale ' temperatuur verhoging. Ik
Heb last van hooikoorts. Heeft iemand hier dat ook opgemerkt?

500 x gelezen, 1

reacties (7)


 • cookies

  Temperatuur je wel bij wakker worden direct voor je opstaat?

  heeft de verwarming hoger gestaan?

  langer/korter geslapen?

  dikkere pyama?

  mijn temp heeft altijd pieken en dalen zowel voor ovu als erna maar zie wel duidelijk een verschil in voor en na nog.

 • dilemin

  Ja klopt er kunnen meerdere redenen zijn voor verhoogde temperatuur. İk probeer altijd rond dezelfde tijd te meten. 4 maanden lang zag ik een logische patroon. Terwijl deze maand enige variant hooikoorts is. Zo te horen kan dat niet de reden zijn geweest😅 want vandaag heb ik mijn dieptepunt gehaald. Temperatuur van foluculaire fase. Terwijl mijn verwachting is dat ik morgeb pas in luteheire fase in moet zitten

 • bloempies

  Ik heb hooikoorts en nog nooit last gehad van koorts daarbij. Ik slik hier wel levocetirizine voor elke dag, omdat ik ook nog allergisch ben voor honden. Je kan bij de kruidvat/etos etc makkelijk cetirizine of loratidine voor halen.

 • dilemin

  Mijn temperatuur is met 0.3 graden verhoogd. Wat ik vaak zie als mijn ovulatie heeft plaats gevonden. Maar ben nog gisteren voor mijn derde echo gegaan. En heb ook nog negatief test gehad. 😅 vond het best vreemd

 • Soccer-Mom

  Dan is er vast geen sprake van koorts. Als je wilt dat we naar je temperatuurkaart kijken, kan je die hier plaatsen. Ik vind zelf 0,3 graden echt niet gek. Dat verschil heb je dagelijks. Daarom moet je ook strak in de ochtend voor het opstaan temperaturen.

 • Charliecharlie

  Hooikoorts zorgt idd niet voor koorts, maar hoewel ik het niet zeker weet, kan ik me wel voorstellen dat je immuunreactie die je erbij hebt kan zorgen voor een paar tienden hogere temperatuur dan normaal.

 • Soccer-Mom

  Wat versta je onder een 'niet normale' temperatuurverhoging? Heb je koorts? Als dat zo is, dan is er sprake van een virus of bacterie. Naar mijn weten zorgt hooikoorts niet voor koorts.