Ik word gek!

 


De titel van m'n blog verklapt het al! Ik word gek!


Afgelopen maandag mocht ik testen volgens de fertiliteitsverpleegkundige, dit was 7 dagen na mijn positieve progesteron test. En dit was negatief. Er kwam geen menstruatie dus woensdag opnieuw getest ennnnn... negatief. Weer kwam er geen menstruatie en dus vanochtend weer getest (precies 16 dagen nadat ik m'n denk te hebben eisprong gevoeld) ennn... NEGATIEF! Maar nergens een menstruatie te bekennen. Geen veegbloed, geen pijn in mijn buik. Alleen al een ruime week zere tepels. 

Deze onzekerheid maakt me gek. Heb alles wel 100 keer opnieuw uitgeteld, maar de dagen kloppen echt. Dus toch maar even de fertiliteitsverpleegkundige gebeld. Zij geeft aan dat ze weinig kunnen doen op dit moment. Het feit dat er geen menstruatie is, maar de test negatief kunnen ze nu niet verklaren. Een echo is nu nog veel te vroeg. Ik heb getest met Kruidvat 2v5 testen... Kreeg nu het advies om een "goede" Clear Blue te kopen en die te doen. En het weekend even af te wachten hierna. En maandag sowieso even contact opnemen...

Dus hop hop... daar gaan we weer! Op naar de drogist! Ze zien me aankomen... ik kan zo'n beetje aandelen nemen in zwangerschapstesten! Op hoop van zegen maar weer!

Merk dat ik het echt lastig vind dat ik niet begrijp wat er gebeurt. Wordt er echt een beetje kribbig van! Als die testen toch negatief zijn, laat die menstruatie dan maar snel komen! Dan kunnen we door naar ronde 3!


 


 


 

768 x gelezen, 2

reacties (9)


 • Zonnebloem87

  En toen werd ik vanochtend wakker van de pijn in mn buik. En ja hoor, ongesteld. Balen... Dit was dus gewoon een lange cyclus.

  Op naar ronde 3. Weer met clomid50...!

 • onsgeheim85

  Sterkte 💋

 • Jessplus1

  Ik heb dat ook een keer gehad.

  Toen had ik last van een hele lange cyclus.

  Uiteindelijk iets van 64 dagen ipv de 35-37 dagen die voor mij “normaal” is.

 • S.A.S

  Hej.. heftig.

  Lastig he. Onzekerheid. Ik heb een maand overgeslagen. Dus geen eisprong gehad.. dat kan ook nog he? Dat hebben ze mij pas na 2 weken verteld.. had ik in ronde 2.

  We zijn nu in ronde 4. Ma denk dat er nog een paar rondes moeten komen hier..

  Je lichaam kan je ook gek maken😑 had ik toen ook.

  Succes🍀🍀❤

 • Zonnebloem87

  Ik heb 5 dagen clomid50 geslikt en op dag 21 bloedgeprikt. Mijn progesteron was toen 27.7 en dat houdt in dat er een eisprong geweest is. En ik heb hem op dag 16 (denk ik) duidelijk gevoelt! Theoretisch gezien zou ik nu dus een redelijk normale cyclus moeten hebben en had ik afgelopen dinsdag ongesteld moeten worden.

  Ik ben er veel minder 'bewust' mee bezig geweest dan vorige maand. Pas nu begint het alles (weer) te beheersen... zucht...

  Ben het nu al spuugzat... en dit is pas ronde 2.

  Jij succes en hoop dat je snel een positieve test hebt!

 • S.A.S

  Oke. Ja dan is het overduidelijk wel een eisprong geweest denk ik.

  Dankjewel. Ik hoop hetzelfde voor je 🍀

 • LadyVee

  Wat vervelend! Is je menstruatie normaal wel regelmatig? Je lichaam kan je vreselijk voor de gek houden.. Ik hoop dat snel een positieve test hebt!

 • Zonnebloem87

  Ik heb door mijn PCOS nog nooit een regelmatige menstruatie gehad. Vorige ronde (ronde 1) voor t eerst een eisprong gehad met Clomid50. Nu dus voor de 2e keer, maar mn lijf houdt me inderdaad aardig voor de gek!

  Dankjewel!

 • LadyVee

  Misschien dan een late eisprong gehad en is het nog te vroeg om te testen?