Vermoeden van inestellings bloeding.

Goeie morgen dames.

Sinds gisteren heb ik in m'n maandverband licht roze/bruine afscheiding. En dit een paar dagen voor m'n aanstaande nod.
Ik zie dit enkel alleen hier en niks bij het afvegen.
Nu twijfel ik en las ik online dat dit een paar uur tot max 2 dagen kan duren.
Klopt dit? Of zijn er ook gevallen bekend bij dames dat het eventueel langer duurde?

Ik voelde afgelopen maandag 2 hele felle steekjes onder in me buik. Misschien innesteling?
Merk dat ik wat onzeker ben over wat ik allemaal voel en zie momenteel.

Ik weet dat het voor mij zowiezo handig is de dag na m'n nod te testen. Dit zal ik ook doen.
Maar toch ben ik nieuwsgierig of er dames zijn die kunnen vertellen het klopt met wat ik lees op internet.

Liefs

748 x gelezen, 2

reacties (9)


 • AshleyJessy

  Ik had dat ook gister. Met Afvegen. Licht roze/bruinig. In loop vd dag niks meer..

  Maar pcos dus geen idee OF ik een eisprong heb gehad. Dacht het te voelen laatst en dan is morgen ongeveer m’n nod. Klopt op zich..

  spotting nooit last van gehad. GEK word je van dat lichaam soms he .

 • LiefsTess

  Ik heb juist altijd een paar dagen voor NOD wat verkleurde afscheiding, toen ik zwanger was juist niks en ook niks gevoeld eigenlijk. De test bewees dat ik zwanger was.

  Ik hoop natuurlijk dat het voor jou positief is

 • Anna-76

  Hopelijk heb je snel duidelijkheid. Ik zelf heb 5 van de 6 x wel iets van de innesteling gevoeld. Voelde als krasjes/ speldeprikjes. Innestelingbloeding maar 1x. Dit was lichtroze. Ik hoop het voor je, maar wat anderen zeggen, het kan ook een voorbode van je menstruatie zijn 🤞🏻🍀

 • Nog-even!

  Bij mij was een innestlingsbloedinkje een week voor nod en bestond juist alleen bij het afvegen uit een paar druppels roze bloed... Bruine afscheiding, klinkt meer als oud bloed... Bij alle eerdere rondes voelde je ook van alles, toch?

  Ik vrees dat je nog even geduld mort hebben en beter geen voorbarige conclusies kunt trekken... Maar ik begrijp je ongeduld

  Begrijp ik nu goed dat jij altijd maandverband gebruikt? Waarom?

 • Wonderopkomst86

  Nee niet altijd. Was meer uit voorzorg ivm naderende nod. En ben wat hoesterig. Dan wil ik nog wel is een klein ongelukje krijgen door m'n hoestbuien🫢😬

 • Nog-even!

  Niet fijn...beterschap!!

 • Lady-Whistledown

  Drie keer zwanger geweest, drie keer helemaal niets gemerkt van de innesteling. Geen bloeding, krampen oid, helemaal niets. Enige keer dat ik daags voor NOD bloed verloor, bleek mijn menstruatie eerder te zijn begonnen.

 • Jvb

  Innestelingsbloeding, spotting, contactbloedinkje, het kan er allemaal hetzelfde uitzien. Er zijn ook geen 'regels' voor, bij de een duurt het kort, bij de ander lang en het grootste deel van de vrouwen maakt het uberhaupt niet mee. Je kunt er helaas weinig over zeggen, hooguit achteraf terug beredeneren maar ook dan weet je het nooit echt zeker. Gelukkig ben je bijna bij je nod!

 • flierefluiter

  Geen idee. Nooit iets gemerkt van een ‘innestelingsbloeding’. Wel nu zelf sinds gisteren wat spotting, zoals dit fenomeen heet, al ben ik 1000% zeker niet zwanger en moet ik ongeveer morgen ongesteld worden. Spotting an sich is dus een normaal fenomeen dat niet zwangerschap gerelateerd is.

  Ik zou echt proberen deze ‘symptomen’ voor jezelf te negeren. Meer dames die er niks van merken dan wel. Innesteling is een proces van dagen, ik ben dan ook van mening dat je ‘het’ moment helemaal niet kunt voelen.