Even weer een zwangerschapsupdate

Hallo iedereen!


Zo daar zijn we weer, zag dat het alweer een tijdje geleden was dat ik wat gepost had hier.


Inmiddels de 27 weken echo gehad waar ze alles hebben gemeten en alles zag er helemaal toppie uit. De verloskundige kon vertellen dat onze ukkie al veel haartjes op het hoofdje heeft, dit was ook duidelijk te zien op de echo haha. Helaas had ukkie er geen zin in om het gezichtje te laten zien, dus geen mooie echo foto mee gekregen want ook kon ukkie niet stil blijven liggen. Maar de verloskundige zei ons toen nog dat bij de 3d echo die onze praktijk standaard geeft met de 31 weken echo dat we dan wel mooie beelden kregen, daar zou ze haar best voor doen!


En toen ineens brak die stomme coronavirus uit in Nederland en zijn ook de verloskundigen verplicht maatregelen te treffen wat we natuurlijk helemaal begrijpen hoor. Maar mijn partner en ik hadden ons zo verheugt op de 3d echo die gemaakt zal worden tijdens de echo van vandaag, maar helaas dit doen ze nu niet meer. Dit was wel even een domper, evenals dat de partner niet meer mee mag naar de echo's. Allemaal heel logisch natuurlijk maar leuk is anders! Vorige week werd ik gebeld door mijn verloskundige om het bevallingsplan door te nemen, dit zal anders op hun praktijk plaatsvinden samen met de 31 weken echo, maar doordat ze de afspraak zo kort mogelijk willen maken ging dit nu telefonisch. Alles is doorgesproken en ook kan ik nog gewoon in het ziekenhuis hier in de buurt bevallen, dat is wel fijn want dat is iets wat ik zelf ook als voorkeur heb. Het enigste nadeel is dat de bevalling dan niet door mijn eigen verloskundige wordt gedaan, maar door een 'vreemde'. Rare tijd zo allemaal, en ik hoop dat het over 2 maanden wel weer iets aangenamer wordt!


Vanmorgen de 31 weken groei echo gehad. Onze ukkie lag mooi met het hoofdje naar beneden, dit kan nog wel 10x veranderen maar voor nu ligt het in de juiste positie :)  Onze ukke groeit goed, en ligt 2 dagen voor op de uitgerekende datum qua groei. Ook klopte het hartje mooi. Mijn bloeddruk was keurig netjes 110/65 en was ik maar 3 gram aangekomen in 3 weken tijd dus ook dat was prima!


Nu 1 deze dagen bloedprikken op HB en dan pas met de 35 weken echo weer terug komen.


De tijd gaat nu snel, we kunnen al bijna weer beginnen met aftellen en de dag dat we onze ukkie in onze armen kunnen sluiten komt steeds wat dichterbij. De babykamer is nu eerst aan de beurt, aankomend weekend worden de meubeltjes in elkaar gezet en kan ik beginnen met inrichten en kleertjes wassen enzo! Kijk er naar uit :) En over 2 weken komt onze kinderwagen en maxicosi, ook iets om naar uit te kijken haha.


Nou dit was het dan weer even voor nu :)


Ik wens jullie allemaal een fijne dag!


 


Veel liefs,


Willemien

455 x gelezen, 1

reacties (3)


  • Zeldawarrior

    Dat schiet aardig op zeg! Alvast veel succes met de laatste loodjes 😄

  • Willemienn

    Dankjewel! Geniet van je zwangerschap, je bent ook al over de helft zag ik net :)

  • Zeldawarrior

    Gaat hard hè? Gelukkig heb ik nog even de tijd om alles op orde te krijgen... 😁