6 weken

En ik voel me steeds meer zwanger, jipie (or not)!

Normaal gesproken ontbijt ik niet echt en eet ik pas rond 12 uur. Ik drink dan alleen koffie soms met een crackertje. Vandaag dus ook, rond 12 uur werd ik toch misselijk. Ik dacht ik moet wat eten, dat hielp altijd tegen de misselijkheid. Maar dat duurde toch lang voordat het echt weg was. Voel me ook zo zweverig en vermoeid. Nog een week geleden klaagde ik dat ik geen klachten had, nou ja misschien had ik dat niet moeten doen. Ik heb het gevoel dat het wel met de dag meer gaat worden dit. Ik hoop zo dat ik dit niet aan mijn omgeving laat merken! Gezien ik eerder miskramen heb gehad wil ik absoluut mijn zwangerschap niet eerder vertellen dan 12 weken. Maar ik vraag me af of dat wel gaat lukken. Sowieso heb ik nu al een zeer opgezette buik, ik doe wel altijd wijde kleren aan maar toch. Met 10 weken heb ik gelukkig bijna 2 weken vrij, dus dat ik wel heel fijn.

Spannend weer dit hoor, ook al wil ik er niet mee bezig zijn merk ik nu dat ik dat wel doe. Voora ook omdat ik klachten krijg. Ik vraag me af hoe iedereen zou gaan reageren. Het kan nog alle kanten oo natuurlijk..

Voor nu lijkt het goed te gaan, voel me behoorlijk zwanger en geen bloedverlies ervaren. Nog een paar weken zo verder en mag ik hopelijk dag tegen het eerste trimester zeggen. Vind het maar niks deze periode, onzekerheden en de klachten, merk dat je echt pas na de 20 weken echo kan genieten. Voor die tijd blijft alles zo onzeker! Maar goed we wachten maar weer af!

580 x gelezen, 1

reacties (8)


 • EEFJEx

  Hier zelf ook eerste zwangerschap beeindigd met een miskraam jammer genoeg...

  Nu ben ik 12 weken zwanger, alleen mijn moeder en mijn man weten het verder niemand.

  Als je misselijk bent kun je idd crackertjes nemen af en toe. Opgezette buik gaat na een paar weken over bij mij was het na 7-8 weken zowat helemaal weg.

 • Sararara

  Hier op 5 weken zo ziek geweest dat het zichzelf vertelde 😂😂😂

  Wij hebben ook een verhoogde kans op een mk, ondertussen 8 weken en ik durf het toch al wat meer loslaten. Hopelijk gaat alles goed! ❤️

 • 4dewondertje2*

  Blijft spannend hè. Wanneer heb je de eerste echo? Succes deze spannende weken

 • Wensje4

  6 dec, ik ben echt aan het aftellen! Dankje!

 • Mela2020

  Ik zou toch even crackers in je Nchtkasje leggen en voor je opstaat proberen te eten dit gaat je wel helpen. Ik was ook misselijk als ik te laat at ik eet ook altijd pas 12 en koffie om 7 maar das niet goed eet patroon aan passen is beter voor je.

 • Wensje4

  Klopt ben toch licht gaan ontbijten en dat hielp gelukkig!

 • Mela2020

  Goedzo schat geniet er van

 • Ummie

  Het is altijd spannend tot zo op je borst liggen ik was bij mijn jongste nog opgenomen geweest ivm dreigende vroeggeboorte