1 jaar allang voorbij.. hoe het gaat nu met ons..

Mijn derde zoontje is alweer zijn jaartje voorbij. Wat ging dit weer zo snel! Ik heb enorm genoten van het thuis zijn de afgelopen jaar. Het was natuurlijk niet even altijd makkelijk. Borstvoeding die weer mislukte, slapeloze nachten, schoolgaande kinderen en de vele kilo’s die er nog van af moest.. tjah, voor mij was er veel werk aan de winkel. Ook al was ik thuis. Toch heeft het afgelopen jaar mij veel rust gegeven, vooral in mijn hoofd. Wat waren die jaren daarvoor zo hectisch..

En nu.. nu begin ik weer met een nieuwe uitdaging. Ik ga weer aan het werk. Toch weer besloten om te gaan werken, maar dan voor 1-2 daagjes in de week. Ik zit nu vooral mijzelf af te vragen of ik het hoofdstuk zwangerschap nu moet afsluiten in mijn hoofd. Maar dit is zo moeilijk! Ik kan me bijna niet voorstellen dat ik niet meer zwanger ga worden en zal bevallen. Als ik zo denk dan word ik verdrietig.. Ik zei nog als ik niet aangenomen word, dan ga ik voor een vierde.. dan word je toch aangenomen hihi.. stiekem word je dan toch weer verdrietig ofzo.. of zijn het nog de hormonen? 🤭

Ik ben nog 30 jaar.. dus ja misschien is het nog vroeg om die beslissing te nemen.. De tijd zal het laten zien zeg ik dan maar :)

775 x gelezen, 1

reacties (3)


  • tweede83

    heerlijk om thuis te zijn maar ook weer fijn om te gaan werken. Tenminste, dat vond ik toen wel weer. Ook weer een stukje voor mijzelf. Geniet van je kinderen. Misschien zijn het inderdaad de hormonen, maar misschien toch ook weer niet dat je graag nog een kindje zou willen. De tijd zal het leren!

  • Mamasjs

    Snap het wel.maar kan altijd nog.

  • 4mommy

    Je bent nog jong.. Hihi. Geniet nog even van deze mooie tijd