Stress

Alles leek zo goed te gaan. Vorige week 20 weken echo gehad, kwam er dus uit dat ze te witte darmpjes heeft.
Vandaag bij de gynaecoloog geweest, en die zag het ook nog steeds. Maar dat is ook het enige slechte wat er te zien is. De rest is allemaal keurig en ze groeit goed!
Maar toch maak ik me ergens wel druk. Kan wel testen op taaislijmziekte , maar voor we dan de uitslag hebben duurt ook wel ff. Heb me wel op infectie ziektes laten prikken vandaag.
Wie heeft dit ook gehad. En heeft gewoon een gezond kindje gekregen.
Ik heb ook geen NIPT test gedaan. Omdat ik best jong ben en het niet in onze families zit. Leek de verloskundige dat ook niet noodzakelijk. Maar nu vraag ik me toch af. Had ik dat beter wel kunnen doen?

Ik voel me nu echt verdrietig, het leek zo goed te gaan. Een lekker druk meisje te zien op de echo's, waar niks verkeerds te zien was. En dan nu dat gezeur om die witte darmpjes.
Weet even niet wat ik moet doen

382 x gelezen, 2

reacties (2)


  • xlianne

    Ik heb 8 jaar geleden precies hetzelfde gehad bij mijn dochter. Ook echodense darmpjes te zien bij de 20 wkn echo. Naar een academisch ziekenhuis gestuurd. Zij zagen het ook. Mijn man en ik hebben bloedtesten laten doen, deze waren goed! Ook boden ze een vruchtwater punctie aan. Maar dat wouden wij niet, het zou hoe dan ook welkom zijn. Ons dochtertje bleek wel te klein te zijn. Hierdoor heel ver echo's en ctg s gehad. Ze is uiteindelijk met 37 weken gehaald. Klein, maar kerngezond!!! Hoop dat het bij jullie ook meevalt. Het kan trouwens in de loop van de zwangerschap spontaan verdwijnen

  • Nog-even!

    Wat vervelend om te horen. Rustig afwachten is het enige wat je kunt doen. Ik heb hier de afgelopen jaren vaker dit soort verhalen gelezen waarbij er na de bevalling niets aan de hand bleek te zijn!