4 weken - Hoe het nu gaat

Hello dames,

Ik dacht, laat ik eens even weten hoe hier gaat. Jullie hebben zo enorm meegeleeft en zijn zo lief geweest, nogmaals bedankt daarvoor. Op en af ben ik al lid van babybytes sinds ik zwanger was van mijn oudste. 9 jaar dus nu al. Ik heb veel meegemaakt op deze site en veel gelezen. 4 weken geleden voelde ik mij enorm gesteund door jullie in de aanloop naar mijn bevalling en de traumatische bevalling zelf. Daarvoor mijn dank!

Hoe het hier gaat? Helemaal TOP! Onze kleine (grote 😂) meid doet het echt super. De borstvoeding is op gang gekomen en wat een drama was dat.
1 een keizersnee. 2. een volledige narcose. 3. 2 dagen na de geboorte pas echt kunnen aanleggen. Toch is het gelukkig vrij makkelijk gelukt om de voeding op gang te krijgen en daar ben ik echt heel blij mee. Op naar 2 jaar voeden! Het is een super lieve baby die vrijwel niet huilt. Ze is snel tevreden en slaapt opzich redelijk. Ik heb niks te klagen. Het is ook alsof ze er altijd al is geweest. Deze week hebben we een afspraak bij de kinderarts dus ben benieuwd hoe hij het vind gaan maar dat zien wij positief tegemoet. Wel hebben wij besloten om te gaan praten met iemand over de hele gebeurtenis. Het is niet niks en het gaat je niet in de koude kleren zitten. Zeker nu we zo thuis zitten en in het ritme, ga je er meer over nadenken. Gelukkig maakt het zien van zo'n lief mooi hartstikke levendig meisje een hoop goed.

Met mij gaat het ook top. De keizersnee is goed verlopen, ik heb vrijwel geen pijn meer en doe heel veel weer. Ik voelde al heel snel al veel beter dan in de zwangerschap. Ook heb ik weer het gevoel terug in mijn handen YEEEYY.

923 x gelezen, 4

reacties (6)


 • oem soumaya

  Al hamdoelillaah dat ze het zo goed doet Allahoema baarik laha.

  Fijn ook al hamdoelilaah dat het met jou ook allemaal goed gaat en je geen pijn hebt! Goed van je dat je met iemand erover gaat praten het is zeker niet niks!

  In sha Allaah kan je het snel een plekje geven. Geniet van je meisje wat voor dat je het weet is ze alweer een jaar.

 • Amatullaah

  Wat fijn om te horen zeg! Allahoema yaasir en moge Allah je kindjes vroom laten opgroeien ameen! Lekker genieten!

 • Vi3r-kindjes

  Ameen die van jou ook lieverd. Hoe voel je je nu?

 • Barbamammie79

 • Nx4

  goed om te lezen dat het zo goed gaat met jullie, en 4 weken alweer jeetje zeg gaat echt snel.

  lekker genieten van je gezin, en wauw 2 jaar bv , weet niet of ik dat wel vol hou hihi maar goed mijn doel was 6 mnd minimaal en nog 2 maand te gaan.

 • Vi3r-kindjes

  Ja het vliegt voorbij. Mis nu al dat hele pas pasgeboren haha. Misschien extra bewust omdat het de laatste is?

  Ja hopelijk wilt zij het ook 2 jaar. SUPER dat je bijna al aan de 6 maanden zit!! mag je echt trots op zijn zeg!! Super mamma