Bah vies

Nog mama's die op 39weken ineens veel slijm verlies hebben. En dit al 2dagen..wat zou het betekenen? Ben zo gebrand op het moment zelf dat ik gek word, net de hele boven zeer grondig gepoetst.

Maandag moet ik monitoren wat denken jullie.

733 x gelezen, 2

reacties (4)


 • Venijntje

  Hey nee mij willen ze nog niet inleiden. Als het tegen maandag nog niet zelf opgang komt gaan ze me half 12 aa'd e onitor leggen en bespreken welk ze gaa' doen om op te wekken. Mijn lichaam is ook op. Maar ze geven er geen gehoor aan. Hier ook 3 kids rondlopen. En slapen? Ja max 4uurtjed

 • Latinax3

  Wij zijn op de zelfde dag uitgerekend zie ik , ik verlies al weken heel veel slijm zoveel pijnlijke harde buiken erbij dat ik denk : het gaat eindelijk beginnen maar helaas hier zet het niet door, heb ook al paar keer last gehad van nesteldrang haha maar heb een koppige baby ! Gisteren werd ik gestript en nog steeds geen baby die uit wilt komen 🤭

 • Venijntje

  Oooh super dezelfde dag uitgerekend. Ik was te maandag 11ste maart gestript. En hier wil baby ook nog steeds niet komen.

  Wel sinds strippen mega harde buiken en serieuze pijnlijke steken in onderbuik en de rug ook. Precies of ze steken er met naalden in.

  We hadden wel gemerkt aan de. Monitor Gister(hzd gevraagd voor ingeleid te worden)dat weeën tot de 65 al pieken.

  Maar ik voel ze amper

 • Latinax3

  Nou ik precies t zelfde veel harde buiken ( best pijnlijk ) en pijn in de rug en ook steken in me onder buik maar helaas 😩 je word er moe van he , jammer dat het bij jouw ook niet door heeft gezet! gaan ze je inleiden ? Ik word woensdag toch ingeleid want mijn lichaam is echt op. Ik slaap slecht en heb nog 3 kids om voor te zorgen. Maar hey we zijn er bijna!