Mijn dochter wil niet naar een kinderfeestje

Zoals de titel al zegt..mijn dochter van 7 wil niet naar het kinderfeestje van een meisje uit gaar klas.
Ik werd vanmiddag gebeld door een moeder. Ze zegt ik was met de uitnodigingen bezig en mn dochter zegt in ene ja maar D wil niet op mijn kinderfeestje komen.
Ik zeg oh wat gek ik heb verder niks gehoord of meegekregen. Ik zeg maar ik zal haar zo eens vragen waarom ze niet naar het kinderfeestje wil.
Dus ik vraag mn dochter en ze wil idd niet. Ik krijg het er niet uit. Ze zegt alleen dat ze het huis raar vind. En veel rommel op de bank dat ik niet kan zitten. Ze heeft er een tijdje terug wel een keer gespeeld. Was niks aan de hand. Nja ze had toen erge oorpijn.
Wat kan ik hier nu mee? Het is toch niet erg dat mijn dochter niet op een feestje wil komen. Ik kan haar niet dwingen.

1235 x gelezen, 3

reacties (14)


 • tweede83

  ik zou eerlijk tegen de moeder zeggen dat je dochter niet wil komen. Ik kan mijn kind ook niet dwingen als hij het echt niet wil. Wel leg ik mijn zoon uit dat het ook bij hem kan gebeuren bij het uitnodigen van en dat we soms ook iets voor een ander kunnen doen ook al hebben we er geen zin in. Meer zou je er echt niet aan kunnen doen. Til er ook niet te zwaar aan, waarschijnlijk doet je dochter dat ook niet

 • Florien84

  Ik zou mijn kind niet dwingen. Wel zou ik met haar in gesprek gaan waarom ze niet wilt.

 • T-de-wit

  Dat heb ik idd gedaan. Ze zegt dat ze nooit samen spelen. En dat ze niet aardig is.

 • Wonderful-life

  Dan lekker overslaan...

 • Oemmm

  Waarom zou een volwassen mens op een feest willen komen waar die niet naartoe wilt gaan. Als je dan gaat heet dat Schijnheilig.

  Waarom je kind wel dwingen. dus nee zou het gewoon los laten.. misschien is het huis ook wel heel raar haha.

 • Peepah

  Je kunt haar niet dwingen, maar misschien is er de vorige keer iets gebeurt waardoor ze nu niet meer durft. Of is het behoorlijk tegen gevallen.

 • T-de-wit

  De laatste keer dat mijn dochter bij haar had gespeeld is denk ik een half jaar geleden. Toen wou ze eerder naar huis. Ze had oorpijn. En de broer van dat meisje was heel vervelend geweest en boos. Maar daar heeft ze het verder niet echt over

 • Mommyx3

  nee joh niet dwingen dan maar afmelden

  wel goed dat ze nu al zo eerlijk is haha

 • Nog-even!

  Zou het haar helpen als je er evenn bij blijft? Voor de jarige zou het natuurlijk leuker zijn als ze wél komt...en voor je dochter een leerproces dat je uit hartelijkheid voor een ander je soms ergens overheen kunt zetten. Als er verder niks vervelends voorgevallen is, zou dat mijn keuze zijn...

 • mamaJL

  Absoluut eens! Kinderen van deze leeftijd kunnen zich ook nog helemaal niet in een ander verplaatsen, dus dan is het gesprek over wat er allemaal gebeurt minstens zo belangrijk als de uiteindelijke uitkomst.

 • Hux

  Ik heb het ook gehad. Toevallig had mijn dochter dezelfde leeftijd.

  Ik vond het ook enorm vervelend, maar heb haar toch afgemeld.

  Ik kon er ook niet de vinger op leggen wat er was of waarom ze niet wilde, dat kon ze neit benoemen.

  Een kinderfeestje moet leuk zijn en ik kon haar ook niet dwingen.

  Succes

 • Baby3-

  Nee hoor niks dwingen.  Zo heb ik een jongetje op school die steeds wil spelen met mijn zoon van 7. Jongetje komt altijd rechtstreeks naar mij om het te vragen maar mijn zoon wil helemaal niet spelen met hem. Ook dit dwing ik niet.

 • Schip

  Nee hoor ik zou het gewoon aan haar over laten