Ik ben er klaar mee..

Zoals de titel al zegt ik ben er klaar mee!!
Vanaf 6 weken ziek tot 13 weken daarna begon de bekken instabiliteit, met 18 weken zat ik in de ziektewet
En vanaf 30 weken enorme harde buiken, opgenomen geweest met 33 weken, baby heeft in stuit gelegen en is zelf gedraaid waardoor ik van binnen bont en blauw was.
Teveel vruchtwater en een grote baby, mijn hele lichaam doet pijn!!
Net controle gehad bij de vk en die zien gelukkig wel dat ik kapot ben, met 37,5 gaan ze me strippen en krijg ik een verwijsbrief voor het zh voor inleiden..
Nu heb ik iets om naar uit te kijken..
Ik ben zo blij als we ons mannetje kunnen vasthouden.
Sorry voor mijn geklaag 🙈

1120 x gelezen, 4

reacties (6)


 • MamaJL

  Heel veel succes

 • Linda4meisjes

  Herkenbaar! Hier nu 36 plus 4 en ook veel vruchtwater, hele grote baby en bekkeninstabiliteit. Alles doet me zeer, verschrikkelijk. Hoe groot wordt jouw baby geschat? Ik krijg een keizersnee met 38 weken en 5 dagen.

 • Stef27

  Met 34 weken weken werd hij 37,5 week geschat en ruim 2800gram. Ze hebben vandaag mijn vruchtwater weer nagekeken en die is nog steeds ruim.

 • Linda4meisjes

  Oke, nog iets groter hier. Met 34 weken op 3040 gram en 40 weken geschat. Ben heel benieuwd hoe groot ze uiteindelijk is straks. Heb al 3 kids en die waren groot bij metingen maar deze nog groter..

 • MamaJL

  Krijg je een keizersnede omdat je kindje groot is?

 • Linda4meisjes

  Is ook een rede ja 😉 heb al 3 kids. Bij de 2e een spoedkeizersnee gehad waarbij ik nog niet was verdoofd en alles heb gevoeld. Normaal bevallen doe ik dus niet meer. Hoezo is dat zo raar?