Om te janken...

Vandaag 14 weken zwanger van mijn 3e kindjes en ik kan wel janken.... ik heb zo'n pijn in me benen en me onderrug, staan,lopen alles gaat met moeite en ik voel me echt doelloos!!
Ik werk 3 volle dagen in de kinderopvang en heb pas mijn eigen groep geopend met kids van 0 tot 2 jaar, ik verheugde me er zo op en nu baal ik dat ik al heel veel niet kan doen.
Kindjes tillen gaat niet, bukken gaat niet pffff ik ben bang om heel snel in de ziektewet te komen.
Ik ben geen thuis zit persoon, gelukkig krijg ik veel hulp op me werk en thuis maar ik voel me echt slecht als ik iedereen alles voor me zie doen.
Hoe ga ik dit volhouden zonder in te storten? Ik moet nog zo lang!
Ik vind het zo erg dat ik niet volledig kan genieten van dit 3e wondertje in me buik.

981 x gelezen, 2

reacties (4)


 • Mamsy2

  Hier hetzelfde. Ook 14 weken zwanger. Pijn in de onderrug/onderbuik en benen. Weet me geen houding meer aan te nemen. :(

 • LadyVee

  Ik zou om te beginnen eens naar de fysiotherapie gaan? En een buikband die je rug en buik ondersteunt.

  Probeer op je houding te Letten als je staat: benen heup breedte, knieën beetje gebogen, bekken kantelen (billen bij elkaar knijpen) en verder zo veel mogelijk je rust nemen. Kindjes tillen zou ik in jouw geval voorlopig maar even niet doen.

 • Stef27

  Ja ik ben al bij de fysio geweest nu 2x maar tot nu toe helpt het niet wn wordt het erger

 • B756

  Is het een bekkefysio? Ik zou wel naar een gespecialiseerde fysio gaan. Een echte buik- of bekkenband kan je misschien helpen, maar dat zou ik wel in overleg met de bekkenfysio doen