Zorgen

Hallo iedereen, daar ben ik weer..

Ik zit weer met een paar vraagtekens en onzekerheden.
Laatste blog vertelde ik dat ik op een, voor mij wat rare manier, toch een positieve test heb gekregen.
Ik heb over twee weken pas een afspraak bij de verloskundige voor een eerste echo en zij vertelde me dat ik me nog niet druk moet maken.

Ik heb nu sinds een paar dagen een klein beetje (licht roze) bloed bij het afvegen na het plassen.
Het is echt maar minimaal en alleen maar savonds voordat in naar bed ga.
Ook heb ik wat krampjes gehad in m'n onderbuik, bij m'n baarmoeder.
Er is verder niks uitgekomen qua heftig bloed of propjes.
Afgelopen zondag, 04-04-2020 nog een test gedaan van clear blue met weken indicator en die geeft nog steeds 1-2 weken aan.
Wat me wel opvalt is dat de testen iets wat minder duidelijker worden heb ik het idee.
Ik ben dagelijks aan het testen omdat ik bang ben dat het misschien weer mis gaat.

Bij mijn vorige zwangerschap heb ik een keizersnede gehad, weet niet of dit ermee te maken kan hebben..

Hopelijk kunnen jullie mij alvast wat duidelijkheid geven.
Twee weken wachten duurt nog erg lang en het is natuurlijk altijd even afwachten hoe het verder loopt.

Liefs,

745 x gelezen, 1

reacties (8)


 • Cin_01

  Hi Hi ik begrijp je zorgen hoor ,maar net wat andere ook zeggen het kan goed een goede zwangerschap zijn. Zekerheid heb je nooit maar hou vertrouwen. Hier ik zelf fixe bloeding gehad 1 dag.. helderrood bloed En veel, de avond werd het al oud bloed, toen stopte het een dag. En de dag daarna weer het zelfde veel helder bloed met stolsels.. maar ook ik moest wachten tot de eerste echo.. maar lieverd het lot bepaald, dat bepaald de test niet.. laat jezelf niet gek maken en heb vertrouwen en wacht geduldig af meer kan je niet doen. En ik ben inmiddels al bijna in me 3e tristemister 😇

 • SmamavanM

  Heejj, wat een lief berichtje!

  Wat fijn dat het bij jou goed is gekomen uiteindelijk, dat zal voor jou ook wel even flink schrikken zijn op dat moment.

  Ik heb sinds gister avond, 11-04-21, helder rood bloed. Vandaag wat kleine stolsels erbij maar blijft bloeden. Heb nog niet met de vk gebeld maar dat ga ik morgen doen. Volgende week staat de echo gepland maar dat wordt even kijken of er überhaupt nog wel iets in zit. :(

  Voor mijn eerste zoontje ook twee miskramen gehad dus had gehoopt dat het voor de eerste keer goed zou gaan. We gaan het volgende week woensdag zien.

  Dankjewel voor je reactie.

  Liefs!

 • Tweede83

  Rozige afscheiding is normaal. Krampjes in je onderbuik ook. Het past heel goed bij een goede zwangerschap! Ik had ook weinig klachten in het begin. Heel normaal en kan zeker. Het is niet gezegd dat elke zwangerschap standaard klachten of dezelfde klachten kent of moet hebben.

  Een ks heeft niets te maken met de situatie nu. Ook geen invloed op je testen of wat dan ook. Ik weet niet waarom je een ks hebt gehad, kans is misschien wel aanwezig dat het weer gebeurt. Maar dat is aan het eind, niet nu.

  Ga stoppen met testen, dat richt niks meer uit. En er zijn symptomen die misleidend kunnen zijn, maar heel goed passen bij een goede zwangerschap. Dat is soms best verwarrend.

  Mocht je 2 weken nog zo lang vinden, dan zou je de vk kunnen bellen en overleggen of de echo eerder mag. Kan het niet, probeer dan wat afleiding te zoeken want hier word je stapel gek van. Sterkte de komende tijd en ik wens je een hele mooie echo toe straks!

 • SmamavanM

  Heel erg lief van je en je positiviteit ga ik zeker onthouden. Wat ik gewoon zo raar vind is dat mijn testen steeds minder duidelijker werden, maar ik ga er ook mee stoppen. Kost een godsvermogen en je word er idd niet veel wijzer van.

  Nog even afwachten tot het zo ver is.

  Dankjewel! :)

 • JustAMom

  Heb je al een knalpositieve test gehad? Waarbij het tweede streepje even donker was als de controlestreep? Want testen kunnen ook lichter worden doordat je teveel hcg hebt om nog te kunnen meten.

  Ik begrijp dat je je zorgen maakt maar het vele testen verandert niets aan de uitkomst. Wel aan jouw stemming nu. Twee weken wachten duurt inderdaad vreselijk lang in zo'n situatie. Ik weet er alles van. PROBEER om niet meer te testen en veel afleiding te zoeken. Dan ga je wat relaxter deze tijd door. Succes meid..

 • SmamavanM

  Heb 1x echt een knallende streep gezien maar nu niet meer.

  Ik moet ook stoppen met testen hoe moeilijk het ook is!!

  Bedankt voor je reactie, we wachten af..

 • Hannepann

  Ik zou me niet te veel zorgen maken. Elke dag testen heeft volgens mij ook niet zo veel zin want mocht het wel misgaan blijft er altijd nog een beetje hcg over.

  Je bent zwanger, geniet en probeer positief te zijn! Niet bang zijn. Ik lees overal dat het vaker voorkomt in het begin. Vooral ontspannen. Succes!

 • SmamavanM

  Ik ga m’n best doen dit los te laten en te genieten. We wachten wel af hoe dit verder gaat.

  Bedankt voor je reactie.