Mag ik jullie om hulp vragen

Hallo lieve allemaal,

Dik vijf weken geleden heb ik onverwachts maar gewenst positief getest maar mijn gevoel zat dat het niet lekker zat,
Dik vier weken terug heb ik een miskraam gehad en volgens de gynaecoloog was ik +-5weken zwanger.
Mijn hcg zei ze in m'n bloed liep al terug.

Nu ben ik voor het eerst denk ik ongesteld maar nu komt het omdat ik me twijfels een beetje, heb ik een test gedaan..
En of m'n ogen bedriegen me zie ik een streepje lichtjes.

Nu komt mijn vraag kan dit zijn nog hormonen van miskraam of ja me vriend en ik hebben het gezellig gehad weer zwanger zijn.

Ik vind het zo spannend en nu ook lastig aangezien ik vanavond met een vriendin gezellig wijntjes zou gaan drinken even ontspannen.

Help!

Zet de foto in m'n fotoalbum

766 x gelezen, 2

reacties (6)


 • Marie86

  Ik ben na mijn miskraam niet meer ongesteld geweest, was meteen zwanger! Dus het kan, je onderbuik gevoel zal toch goed zitten😉. Test gewoon nog wat meer! Ik hoop je binnenkort te horen dat je echt zwanger bent!!

 • Sli

  Ik heb wel 'bloed' verlies ik weet het niet vanavond lekker dansen (als Bob nu haha)

  Dankjewel voor je reactie

 • ~Luna

  Lastig, maar wat is officieel je NOD? Ik zou, als je er eigenlijk nog voor zit, gewoon je wijntjes drinken! Ohhh en ik dacht dat jullie pas later zouden starten! Maar kan me naar een MK ook wel voorstellen dat het je op andere gedachten brengt.

 • Sli

  Geen idee precies dit is de eerste keer bloed na miskraam. Dit is ook go with the flow, we hebben het nog maar één keer gedaan zonder dus zou wel heel speciaal zijn. Maar als ik zie qua bloeding snap ik er niks van. Dan ga ik nog van hormonen van miskraam uit.

 • Rosa87

  Als je nu ongesteld bent, lijkt me de kans klein dat je ook daadwerkelijk zwanger bent. Of je bent het wel, maar hebt bloedverlies..

  Het is lastig te zeggen, maar ik begrijp je twijfel. Ik raad je aan om de komende week om de twee dagen een test te doen. Als de streepjes donkerder worden, zou het goed kunnen dat je weer zwanger bent.

  Ik heb eerder ook een miskraam met 5 weken gehad. Toen ik 27 dagen weer positief testte was ik ook onzeker. Toch was ik zwanger, helaas had ik een missed abortion met 11 weken. Ik heb nu eerst een menstruatie afgewacht voor ik weer verder ga zodat ik zeker weet dat het niet aan de ‘oude hormonen’ ligt als ik weer positief test. Succes met afwachten! 🍀

 • Sli

  O jeetje wat rot. Nee snap ik die onzekerheden zijn verschrikkelijk.

  Ik wacht het idd ook gewoon af en ben voor het zekere vanavond mooi bob hehe

  Dankjewel voor je reactie