15wk en 4 dagen, even update

Omdat mijn blogs hier, afgezien van Mn zwangerschapsdagboek, een beetje mijn herinneringen vormen van “ bij wie wat “ schrijf ik even een update.
Helaas helaas... Mn rug vindt het even allemaal niet zo leuk. Ik had gehoopt dat het wegbleef omdat ik bij Mn vierde geen last had... oké de andere drie wel.. maar de laatste niet XD.
Ik heb nog hoop dat wanneer alle hormonen weer gekalmeerd zijn en de “ weekmaker” progesteron zn plekje heeft, de pijn weer weggaat of minder wordt. Maar ergens ... als ik dit voel vrees ik dat ik straks weer als een schildpad die op zn rug beland is, van het bed af probeer te rollen na of tijdens een nacht. Ook zal ik dan de bank de komende maanden vaarwel moeten zeggen. Rechte stoel it
is.. Maar ik kan nog rennen... dat kon ik bij die andere drie al lang niet meer met 15wk, zakte gewoon door Mn benen heen.
Ja in sta er gemiddeld nog wel 2x naast per nacht . Speentje , droom, drinken , warm, koud , er is altijd wel iemand ... of dus meestal twee iemands die iets nodig hebben snachts. Mn dochter van 5 heeft nog altijd last van nachtmerries dus dan roept ze. Ja wat kan ik er van zeggen, je went eraan. Heb niet echt het idee dat ik
Slaap tekort kom. Maar als je als een stijve hark eerst wat links en rechts moet wiebelen om je ten slotte gewoon van het bed af moet werpen... de eerste meters kruipt om je rug te activeren ... is dat niet heel relax. Vooral als je zo snel mogelijk iedereeen stil wilt hebben zodat er niet nog meer wakker worden. Gelukkig zijn er maar 2 in de leeftijd dat ze nog wat lastig te motiveren zijn om terug te gaan slapen.
Tweede zoon gaat ook nog wel, die denkt nu dat als het donker is, hij moet slapen. Wordt straks weer even een dingetje haha. Maar Mn jongste dochter hmpff als die eenmaal wakker is ben je de sjaak maja die is anderhalf , dan mag dat nog.

Ik heb gister een controle gehad en bloeddruk was 99/59. Dat is laag maar heb er nu weinig last van. Met dat warme weer was het wel vervelend. Heb nu alleen af en toe zo’n “ whooowww ... even rustig aan want de boel draait “
momentje. Verder weer naar het hartje kunnen luisteren. Heb zelf ook een doppler van Luvion, die pak ik 1x per week ofzo maar nu ik de baby voel ( ja!) zal dat wel minder worden.
De VK bevestigde gister dat Mn baarmoeder 1 vinger onder Mn navel zat dus het is echt de baby daar rechtsonder Mn navel. ( vraag; waar is de baby?)
Voel nu ook af en toe dat “ harde buik “ gevoel, alleen wordt nog niet Mn hele buik hard omdat het nog voor een deel darm is. Maar de baby zal wel erg druk zijn... of ik hèhè.. Vandaag twee koelkasten schoongemaakt tussen alle bedrijven door.
Dat moést gewoon.. ik voel mij nu best... straks krijg ik misschien nog meer last van Mn rug en kan ik maar 1 ding per dag doen naast alle bedrijvigheid. En als het helemaal erg wordt kan moet ik na elk dingetje 2u stilzitten/liggen.
Maar nu zijn ze dus lekker schoon :-).

Misselijkheid is er nog maar met vlagen en niet meer de hele dag.

Met de andere kids gaat het goed gelukkig zo na een eerste week school en speelzaal.
Zo dit was weer een update haha, soort memo to me
Xx

704 x gelezen, 2

reacties (2)


  • Nx4

    Hopelijk krijg je niet al te veel last van je rug, ik vind het in ieder geval altijd leuk om je blogs te lezen hihi..je zit alweer bijna op dr helft gaat echt snel zeg.

  • Anna-76

    Oei....😘🐢