Bijna 30 weken zwanger en acute bronchitis

Jemig al bijna 2 weken helemaal gebroken. Nu ventolin gekregen van de huisarts en hopelijk werkt het voldoende. Meer die hier ervaring mee hebben tijdens de zwangerschaps?

744 x gelezen, 0

reacties (5)


 • Anna-76

  Ja hoor...

  Bij de jongste 2x een antibioticakuur ivm bronchitis en een maand prednison. Bleef maar kwakkelen. Ventolin ( en andere puf) had ik al ivm mijn astma.

  Beterschap!!

 • mandjevt

  Ik heb chronische bronchitis en heb wel heel veel aan stomen met pepermunt olie, een kussen onder het matras leggen en op m'n linkerzij liggen, maar goed dat hoeft natuurlijk niet voor iedereen te werken.. Zwarte koffie helpt trouwens wel goed als je het heel erg benauwd hebt en de ventolin nog niet goed of voldoende werkt!

 • Nog-even!

  Heb je geen antibiotica gekregen?

 • Schip

  Nee de koorts is al weg gelukkig. Dus nu alleen ventolin gekregen. Op zich gaat het al beter alleen het hoesten en het slapen is nog steeds niks. Dus vandaar dat ik nu deze kreeg. Liefst wil ik helemaal niks maar ben helemaal op.

 • Nog-even!

  Heftig! Ik had (zonder zwangerschap) die antibiotica echt nodig, ook al had ik geen koorts... Ik kreeg gewoon te weinig zuurstof en ze wilden geen longontsteking riskeren....

  Ik hoop dat je gauw opknapt!