Deet perongelijk gebruikt bijna 8 weken zwanger .

He vedorrie k heb de afgelopen 3 dagen deet 50 gebruikt die hier nog stond voor de muggen.
Op de verpakking staat niks over zwangerschap. Lees ik net dat het de eerste 3 maanden niet gebruikt mag worden😢.

Even aankaarten bij verloskunidge?
Ik kon de risico's nergens vinden alleen dat het afgeraden is.

1779 x gelezen, 1

reacties (6)


 • Knuffeltjes87

  Nu je het weet zou ik het niet meer gebruiken. Je kan voor je geruststelling altijd de vk bellen wanneer dat kan natuurlijk.

  Het is niet zo dat ik er soepel mee om ga wat niet mag, maar als ik de fout ergens mee in ga ondat ik iets niet wist. Denk ik en ja wat als je nu niet wist dat je zwanger was. Dan had je het ook gewoon gedaan. En zeker in het begin weet je niet altijd dat je zwanger bent en zou je het gebruiken zonder dat je weet dat t schadelijke is. Daar houdt ik me dan maar een beetje aan vast.

 • Noortje28

  Ik denk dat het in deze hoeveelheid te verwaarlozen is hoor. Ik snap je ongerustheid maar denk dat het echt geen schade heeft aangericht. Als het echt meg schadelijk zou zijn dan had er wel groot op gestaan NIET GEBRUIKEN BIJ ZWANGERSCHAP. Dat staat er niet ;)

  Gewoon nu niet meer gebruiken en door

 • Julia1989

  Ik kom er ook pas nu achter. Oeps...ik zat de eerste keer dat ik smeerde wel op 12 weken rond, maar is niet dat ik me daardoor veel beter voel, haha. Ik zou het niet per se melden bij ds vk eigenlijk, zij kunnen er verder niks mee doen. Als jij meer wilt weten over de risico's zou ik ze het volgende telefonisch spreekuur wel bellen voor je eigen gemoedsrust.

 • Mamsievan3

  Ja je doet er nu niks meer aan. Je kan je VK even mailen maandag maar ook zij kan niks anders dan aanhoren.

  Deet 50 is idd rommel.

 • Baby.nr.4

  Ik wist dit ook niet. Heb me aan het begin van de week ook 3 nachten flink besprayd. Ben wel al verder dan 3 maanden en slaap nu al een paar dagen onder een muggennet.

  Raak toch lichtelijk in paniek van jou berichtje.

  Net even opgezocht. Er staat in principe is het veilig. En uit onderzoek blijkt dat het veilig is, maar doe het voor de zekerheid niet.

  Dus als we het nu gewoon niet meer gebruiken zal het wel goed zijn denk ik.....

 • Liv29042020

  Neem aan dat je het niet gegeten of gedronken hebt, dus is te verwaarlozen. En je kan er niets meer aan doen, zal allemaal wel mee vallen. Vergeet niet dat alles wat je gebruikt, make up etc en shampoo, nagellak is ook niet goed