Ervaring gezocht

Hallo allemaal!

Ik had een vraagje.. Ik zou vandaag ongesteld moeten worden volgens mijn 'normale cyclus maar ik heb onlangs een miskraam gehad 24 juni. Nu is mijn cyclus normaal gesproken 26 dagen maar natuurlijk kan ik daar niet vanuit gaan. Toevallig ook ergens gelezen dat hcg 30 tot 40 dagen in je lijf blijft dus een testje zou geen nut hebben. Ook gelezen dat je 'gemiddeld'4 tot 6 weken na een miskraam ongesteld word. Dus het beste is om te wachten tot 6 weken na de miskraam? Ik kan denk ook niet spreken van over tijd.

Groetjes

872 x gelezen, 2

reacties (6)


 • Schip

  Nou dus wel een test gedaan want heb echt kramp (of menstruatie of innesteling) dus Krijg ik deze binnen 1 min. Stiekem denk ik dus weer gelijk zwanger

 • Schip

  Ja ook niet getest of iets. Bij mijn zoon bevallen met 16 weken en toen ben ik na 26 dagen weer gaan menstrueren maar dat zal ook elke keer weer anders zijn. Mijn verloskundige heeft deze tip niet gegeven. Dus het is echt afwachten denk ik maar. Of inderdaad testen om te kijken dat ze oplopen maar vind ik misschien nog wat te vroeg nu en beetje geld verspilling.

 • Noortje28

  Heb je na je miskraam nog een zwangerschapstest gedaan? Ik kreeg dit advies van de gynaecoloog om circa 2 weken na de miskraam een test te doen. Bij mij is deze vandaag (Exact 2 weken na de miskraam) nog licht positief. Indien deze over 2 of meer weken donkerder is dan kun je er van uitgaan dat het een nieuwe zwangerschap betreft. Mocht je eventueel zwanger kunnen zijn dan zou je nu kunnen testen en over een week bijvoorbeeld nogmaals om te zien of het streepje donkerder wordt (indien je nog geen menstruatie hebt). Wat de anderen ook al schrijven kan het inderdaad een tijdje duren maar dat hoeft niet. Ik heb het idee dat ik 11 dagen na mijn miskraam alweer een ovulatie heb gehad. Ben heel benieuwd of dat klopt. Afwachten...

 • Lady-Whistledown

  Ik adviseer je inderdaad om af te wachten. Bij mij was pas na zes weken na de miskraam het hgc uit mijn lijf. Vijf weken daarna werd ik weer ongesteld.

 • Nog-even!

  Nee, je kunt idd niet spreken van overtijd als je niet weet of je alweer een cyclus hebt...

 • Team-Leckers

  Ik heb op 20 februari een miskraam gehad en op 30 maart weer voor het eerst een menstruatie. Dus na ruim 5 weken.

  Daarna was mijn cyclus heel onregelmatig. Met behulp van teunisbloemolie en monnikspeper weer maar 28 dagen gekregen. En nu weer zwanger!