14-01-2021

Vandaag is het 9 jaar geleden dat mijn mama is overleden. Ik ben vandaag 31 weken zwanger van mijn kleine man. Nog 9 weken tot mijn uitgerekende datum.

Wat mis ik mijn mama. En wat had ik dit allemaal graag met haar willen delen. Ik weet zeker dat zij trots is op elke stap die ik de afgelopen jaren heb gemaakt. Ook zij staat achter mijn beslissing om het alleen te doen hier ben ik van overtuigd.

Lieve mama ik mis je nog steeds elke dag maar 14 Januari is toch een speciale dag. De dag dat jij rust kreeg en niet meer hoefde te vechten. Vanaf boven ben jij nu aan het genieten van ons. En houdt je ons goed in de gaten. Lieve mama ik hou van jou.

❤️

631 x gelezen, 3

reacties (5)


 • Rupsie

 • Aapjeguppie

  Sterkte vandaag

 • Anoniem38

  Herkenbaar, voor mij al wat langer 21 jaar inmiddels. Wat had ik haar er graag bij willen hebben nu. Onze mama's kijken zeker mee van boven. Ik weet het zeker.

 • Yune

  zo herkenbaar. Hier ook zonder mama, sinds 31 januari 2020...uitgezaaide longkanker...

  Het missen van alle eerste dingetjes die je graag samen met haar had willen doen, of willen vragen, van hoe deed jij dat, hoe heb jij dingen toen beleefd.

  Dingen zoals de geboorte, voeding, eerste mijlpalen van je baby... die je dan indirect alleen als vrouw doormaakt, waar je anders altijd mama als back up had, voor als je t even niet meer weet.

  Op dagen zoals dit, dan komt het terug, en dan lijkt haar heengaan net zo vers als de dat waarop ze het leven voor t eeuwige heeft verruilt.

  hele dikke knuffel, en veel liefs

  Weet maar dat ze altijd over ons waken, en over de moeders van andere baby bytes dames, die toen of recent hun eigen mama's of papa's hebben verloren

 • Sara1989

  😘