Somber....

Daar ben ik weer inmiddels ben ik alweer 2 maanden gestopt met de pil.
En heb nog steeds alleen maar een ontrekkingsbloeding gehad precies 2 maanden geleden was vandaag de eerste
dag van mijn ontrekkingsbloeding.

Ik voel me zo somber/onzeker is het mij wel gegund mag ik ooit echt mama worden of is het mij echt niet gegund.
Geen man ik wil het alleen doen maar nu mijn menstruatie ook niet op gang komt gaat er van alles door mijn hoofd.
Dit is echt het enige wat ik wil. Het maakt mijn leven compleet.

Ik voel me dik sinds ik ben gestopt met de pil en ben ook 2,5 kg aangekomen. Ik let echt op wat ik eet en beweeg
maar toch ben ik aangekomen. En gaat er ook niet vanaf. Ik heb puistjes ze komen en gaan en dan ook nog die buikpijn
maar toch geen menstruatie ik snap er echt helemaal niks meer van. Elke keer denk ik nu komt het meer nee weer niet. Dan
zeggen ze je moet je slijm in de gaten houden maar daar wordt ik ook niet echt wijzer van. Rekbaar slijm gehad als eiwit 2 weken later nog geen
menstruatie. Maar ook wittig slijm met ieniemienie beetje bloed dat was afgelopen week. Ik dacht eindelijk komt het maar nu nog
steeds geen menstruatie. En voel me nu echt zo somber of leeg. Begrijp gewoon niet waar het door komt

Vorige week heb ik wel al contact gehad met de kliniek en moest het nog een maandje aan kijken. Dat doe ik dan ook maar een maand duurt zo lang
en hoop natuurlijk dat mijn menstruatie toch in eene komt al heb ik er niet echt vertrouwen meer in.

Mijn moeder is 7 bijna 8 jaar geleden overleden zij had iets met lieveheersbeestjes maandag ochtend om 6 uur
ging ik naar mijn werk en zat er op mijn deur in het Trappenhuis, ik woon in een flat een lieveheersbeestje. Ik dacht het komt goed.
Wij zeggen altijd dat lieveheersbeestjes een teken is van mijn moeder en meestal klopt dit ook. Maar deze keer heb ik zelf daar geen vertrouwen meer in.

Ik vraag me echt af of ik ooit moeder mag worden. We gaan natuurlijk van het positieve uit maar soms is dat wel moeilijk.

Hebben meer mensen ervaring met slijm, buikpijn puistjes en aangekomen en kwam toen toch in eene de menstruatie. Of bleef het uit
en zijn jullie toen uiteindelijk zwanger geworden met hormonen. Hier mag ik als het goed is mee beginnen als ik begin december nog geen
menstruatie heb. Ik ben trouwens wel aangekomen
maar weet echt 100% zeker dat ik niet zwanger ben. Is er misschien iemand die dit ook heeft gehad waarbij dit weer
weg was na de menstruatie.
Hebben jullie misschien nog andere adviezen voor mij.

Ik moest dit echt even van mijn afschrijven. Ik wil zo graag verder in mijn traject
en het is dan zo moeilijk als alles dan wordt tegen gehouden. Ik kan echt niet wachten
tot dat ik ooit een mama mag zijn!!!

1418 x gelezen, 3

reacties (0)


 • Aras89

  Lieve schat, ik hoop dat jouw hartewens snel in vervulling mag gaan. 2 maanden is echt niks, ik ben trouwens na exact 2 maanden zwanger geworden na 15 jaar pilgebruik. Ik had niet gedacht dat het al zo snel kon zijn, aangezien ik vroeger ook wel eens een pil vergat in te nemen en er nooit niks gebeurd is. Het kan heel snel gaan! Maar probeer je gedachten wat te verzetten en er niet constant mee bezig te zijn ❤️

 • C35

  De pil geeft hormonen af. Die krijgt je lichaam nu niet meer, dus je lichaam reageert daar op. Daardoor kom je aan en verandert je huid. Jouw lichaam moet er aan wennen dat het nu zelf die hormonen aan moet maken.

  2 maanden is echt niks... Dit wordt een lange zit met zo weinig geduld. Geef je lichaam even tijd om alles weer even op de rit te krijgen. Het komt helemaal goed!! Je lichaam weet heel goed wat het moet doen

 • Rose~

  iemand moet mij dat ontpil gedoe toch eens goed uitleggen, want hoe komt het dat 2 vriendinnen gewoon 1 of 2x de pil vergeten zijn en die al 4 jaar achter elkaar drinken... toch zwanger zijn geraakt? waar was die eisprong dan? ook geen echte menstruaties krijgen ze ook niet! ik wordt hier gek van... en dan spreken ze van ontpillen!!!

 • Yaj

  Misschien is de komst van het lieveheersbeestje juist een teken dat het uiteindelijk goed gaat komen. Een soort: 'houd hoop En geef niet op meisje ' idee. Sterkte en van dat aankomen snap ik dat dat vervelend is. Maar het kan ook maar zo over een tijdje weer af zijn! 😊

 • Sara1989

  Bedankt voor de lieve woorden. Ik voel me al eens tuk beter😘

 • Yaj

  Gelukkig maar!!! En als je je niet happy voelt om wat voor reden mag je altijd een bericht sturen!

 • Sara1989

  Dank je wel. Ik hoop gewoon dat het heel snel komt. Dan kan ik weer een beetje voor uit kijken. Je weet dat het vaker gebeurd maar toch hoop je dat het bij je zelf wel gelijk op gang komt. Je voelt je gewoon erg onzeker op zo'n moment de positieve berichtjes hier. Die geven we weer wat moed. Net nu ik het even nodig heb.

 • Yaj

  Dat geloof ik graag dat je dan weer verder kan. Je leeft ten slotte ergens naar toe. Grote kans dat het ontpillen even een tijdje nodig heeft. En onzeker voelen is zo'n klote gevoel!!! Fijn dag de berichtjes je weer wat moed geven. Zo hoort het ook!

 • Soccer-Mom

  Ontpillen kost tijd. Gun jezelf en vooral je lichaam de tijd. Mijn zusje heeft zelfs een half jaar op haar menstruatie gewacht en ook dat is na pilgebruik normaal (geen pcos o.i.d.). Je kan via de huisarts eventueel om medicatie vragen om je menstruatie op te wekken. Na een jaar proberen kan je naar de gynaecoloog. Echt nu nog niet opgeven hoor, je hebt in feite nog niet eens begonnen. Niet zo somber, nergens voor nodig.

 • Sara1989

  Bedankt voor de lieve berichten. Ik geef zeker niet op maar soms heb je van die dagen dat je je gewoon wat minder voelt.en even de berichtjes van anderen nodig hebt. We wachten de aankomende weken gewoon nog even rustig af.

 • babyeend

  En homeopaat kan je helpen je lichaam weer in balans te krijgen, of je moet geduld hebben...

 • Sara1989

  Bedankt voor de tip. Heb je hier ervaring mee?

 • babyeend

  Zelf niet, maar van anderen goede ervaringen gehoord. Je kunt er altijd eentje Bellen of ze iets voor je kunnen betekenen

 • Lily87

  Hier hetzelfde. Na de bloeding van de pil heb ik eerst 2 maanden gewacht op een cyclus, die erna was al 77 dagen lang zonder eisprong toen ik medicatie kreeg om een nieuwe cyclus te starten. Ik heb PCOS, maar je bent nog niet lang genoeg gestopt met de pil. Als je een half jaar pilvrij bent en je wordt niet/zelden ongesteld, willen ze je doorgaans wel doorverwijzen.

 • Sara1989

  Bedankt voor je berichtje. Ik loop al bij ene kliniek dus die hebben nu aan gegeven te wachten tot begin december. Als ik dan nog geen menstruatie heb dan gaan ze al beginnen met de behandeling van hormonen. Ik zal dus echt nog even moet wachten 3 weekjes. En dan zien we het wel. Ervaring met het slijm en buikpijn?

 • Lily87

  Ik heb zelden tot nooit buikpijn, maar kan inderdaad in een lange cyclus meerdere periodes vruchtbaar slijmverlies hebben. Hier wilden ze na 4m eerst met een bloedtest checken wat er mis was en daarna heb ik nog een half jaar metformine genomen om te kijken of het zo zou lukken. Met clomid de eerste ronde zwanger (een jaar en een paar maanden na mijn pilstop)

 • Rihan

  Toen ik stopte met de pil. Kwam ik ook aan. En bleek pcos te hebben... had ook geen cyclus

 • Sterremama

  Toen ik stopte met mijn pil heb ik 71d geen menstruatie gezien en 5kg aangekomen. Je ontpilt meid. De menstruatie komt vroeg of laat..mijn cyclus was dan gelijk 35d. Succes!

 • An32

  Niet verkeerd bedoeld maar je bent pas 2 maanden geleden gestopt met de pil. Komt echt wel goed dat je cyclus weer normaal word maar dat kost nu eenmaal tijd.

  Komt echt wel goed maar je zult geduld moeten hebben

 • Sara1989

  Ik weet dat het veel vaker gebeurd. Maar het maakt me zo onzeker en moest het even van mijn afschrijven. En vroeg me af of er iemand ervaring heeft met het dikker worden na uitblijven menstruatie.

  Bedankt voor de woorden dat het goed komt

 • Myrtheflower

  Heb je sex gehad in deze twee maanden?

 • Sara1989

  Nee. Daarom weet ik 100% zeker dat ik niet zwanger kan zijn.