Diane pil na zwangerschap

Hoi, zijn er vrouwen die na de bevalling weer de Diane pil zijn gaan slikken? Of de merkloze variant hiervan? En zo ja, is dat goed bevallen en hoe snel werkte hij weer na de bevalling? Ervaringen zijn welkom!

455 x gelezen, 1

reacties (7)


 • Propje20

  Ik krijg hem inderdaad terug omdat ik hem al slikte, ik slikte echter niet de Diane zelf maar de sub-50 variant(merkloze pil van Diane met dezelfde werking). Ik krijg hem wel terug van mijn huisarts na de bevalling, omdat hij daarvoor altijd heel goed werkte voor me en ik er ook geen bijwerkingen van kreeg. Ik ga geen borstvoeding geven.

 • Sharon

  Word deze nog uitgegeven ja?

 • Nog-even!

  Alleen tegen acné... Blijkbaar is dat soms belangrijker dan de gezondheid (ik ken twee jonge vrouwen die trombose ternauwernood overleefden... dat zijn geen grappen)

 • cookies

  Ik dacht dat die pil allang niet meer verkocht mocht worden.

  Jaren geleden door int ziekenhuis beland door meer dan 7-8 maand non stop bloedingen.

  Bleek dat er ook jonge meiden aan zijn overleden, gekke was ze mochten het nog wel aan oude gebruikers geven maar niet meer aan nieuwe is mij toen verteld.

  ik zou t niet doen.

  let trouwens op als je borstvoeding gaat geven dan kan de pil welke dan ook dat tegenwerken. zeker zo'n sterkte lijkt me dan.

 • Nog-even!

  https://m.nhg.org/actueel/nieuws/zembla-over-diane-35-en-anticonceptiepillen?redirect-to-mobile=1#:~:text=Het%20voorschrijven%20van%20Diane%2D35,of%20systemische%20antibioticabehandeling%20heeft%20gefaald.

 • Nog-even!

  Waarom denk jij aan de Diane-pil??

  Je mag met deze pil sowieso geen borstvoeding geven.

 • Lady-Whistledown

  Vanwege verhoogde kans op trombose wordt Diane eigenlijk helemaal niet meer geadviseerd dan wel voorgeschreven.