Hartslag in mijn keel...Na twee dagen uitgeschakelt te zijn geweest door dat heerlijke buikgriepje wat in de lucht hangt was het vanmorgen weer tijd voor een verloskundige afspraak.
Dus met enorme spierpijn en koud/warmte verschillen goed ingepakt aan de waggel richting de praktijk (15 minuutjes lopen)
Daar aangekomen nog even een bekertje water gedronken en toen mocht ik naar binnen.

Lieve verlos was even vergeten waarom ik ook al weer medisch was, vijf seconden later, ohja ik had je doorgestuurd natuurlijk (ziekte).
Na wat normaal gekeuvel werd mijn bloeddruk opgemeten (104/78) en ik vroeg of ze nog even mijn suiker (5.4) en mijn ijzer (6.6) wilde meten.
Toen was het tijd om even te voelen hoe dametje lag...ze bleef voelen ze zegt nog waar ligt haar hoofdje nou... ik zeg nou lijkt mij zoals de afgelopen weken gewoon naar beneden. En daar ging mijn hartslag, wat ze letterlijk zei:,, Nou volgens mij is ze toch echt gedraait"
Meteen pakte ze het echo apparaat erbij...en staarde we bam rechtstreeks naar mevrouw haar bips. Ik zeg het had mij al verbaas...en de rust keerde weer terug. Ze moest glimlachen...ze zegt oeps verkeerd gevoelt.
Tijd voor de afsluiter...de anti-d prik en daarna het verzoek om goed te bewegen en goed te letten op eventuele opvallende dingen (gezien ik niet gek ben op bijwerkingen lees ik bijsluiters niet tenzij ik mijn lijf NIET vertrouw).

Officieel ben ik nu volledig met verlos en gyn over op het ziekenhuis voor deze laatste weken maar 19 december doen we toch nog een korte catch-up.
Nu pas is het echt duidelijk...ik ben medisch en dat betekend echt in het ziekenhuis bevallen..iets wat ik liever niet had gewilt deze keer...
Maar goed borst vooruit en positiviteitshoedje op! We can do this !
 

976 x gelezen, 2

reacties (12)


 • Nog-even!

  Komt goed meid! Je hebt nu een betere/fijnere gyn en...wie weet ben je zó weer thuis! (Onze derde deed er maar 75 minuten over vanaf de eerste wee tot het einde.... Alles kan! )

 • Onemoredream

  Dan is het te hopen dat ik het zh haal hahah.

  Wij hebben geen auto vd deur dus het is even kijken hoe het beste dat op te lossen tegen die tijd

 • deniesjeee

  Shit, ik had zo gehoopt op een thuisbevalling voor je!

  Je kunt het, je kunt het, je kunt het!💪

 • Onemoredream

  Ik ga jou gewoon gek appen tegen die tijd als ik niet hoog in de weeen lig

 • deniesjeee

  Gewoon doen! Ik doe mee met alles wat jou door die bevalling heen kan helpen ❤

 • Ezzy120

  Gaat helemaal goed komen lieverd! Gewoon met het verstand op 0 richting het ziekenhuis en gaan met die banaan!

  Fijn dat met jullie beide alles goed is!

 • Onemoredream

  Ik ga zeker mijn best ervoor doen haha.

  En ja ik ben er ook ondanks de bi enzo heel blij mee

 • Peepah

  No way dat ik nog een keer in het ziekenhuis ga bevallen ik blijf wel op de parkeerplaats ze hebben mijn zoontje daar zowat dood laten gaan. Ik kreeg geen kruiken en zou wakker gemaakt worden voor de voeding, maar omdat ik lag te slapen hebben ze mij niet wakker gemaakt. Uiteindelijk is hij op de eerste hulp terecht gekomen hierdoor. Nee ik blijf op de parkeerplaats en neem warme kruiken mee

 • Onemoredream

  Jeetje :-( wat een rotziekenhuis zeg :-(

  Ik geef je groot gelijk.

  Ik had nu met deze keer de wens zo voor thuis maar de gyn is zo bang dat ik een astma aanval krijg ofzo.

 • Peepah

  https://www.google.nl/amp/s/www.rtlnieuws.nl/nederland/artikel/1117251/baby-onthoofd-bij-bevalling-vader-gaat-strijd-aan-met-ziekenhuis%3famp

  Het ziekenhuis stond al met 1-0 achter door dit artikel. Dat geef ik toe.

 • kaartje704

  Ik heb zelf Mn wekker gezet want die lullos laten je ondanks mooie beloften gewoon doorslapen. Ik bedoel beloof dan ook niks 😡

 • Onemoredream

  Lekker zh dan :-/